makuc
Fanka BB :)
dzień, który zaczyna się później niż 5.45 to dzień zmarnowany ;-) (tak sobie muszę tłumaczyć, żeby jakoś te poranne zajęcia logicznie przetrawić)
KANIU dopiero doczytałam to co wczoraj napisałaś. Cieszę się, że udało Ci się nockę przespać i że z Oliwką już nieco lepiej. Wojnę (wczorajszą i przedwczorajszą) wygraliśmy teoretycznie my no ale łatwo nie jest
do pracy jednak dopiero jutro się wybieram, więc wszystko jeszcze przede mną aczkolwiek bardzo się tym stresuję chociaż wiem, że nie powinnam, bo tak jak RAGNA napisała - na wychowawczym mogę siedzieć 3 lata i nic nikomu do tego. Ale to tylko teoretycznie. Praktycznie wiadomo jak to wygląda :-(
SARISKA Alicja też tak czasami ma, że się kompletnie przy bajkach wyłącza. Ja jej wtedy od razu zmieniam obiekt zainteresowania i TV idzie w odstawkę, bo też mnie martwi taka zawiecha na bajkach. No i pamiętaj, że musisz dużo odpoczywać :-) już się nie mogę doczekać momentu, kiedy nam Pola swe oblicze pokarze.
EMIŚ zamiast czytać po kryjomu - pisz
Na jakie ćwiczenia chodzisz? to coś w stylu aerobiku? Brawo dla Kuby i mam nadzieję, że Twój mąż więcej takich dni wolnych będzie dostawał (z zastrzeżeniem, że nie będą związane z brakiem zleceń oczywiście).
IDA oddaj trochę spida plis ;-) ja przy pmsie mam lenia, więc dom od kilku dni brudem zarasta a ja swą nerwicę na mężu wyładowuje

BAŚKA o kurcze. Musisz mieć na prawdę silną alergię skoro szpitalem się skończyło. Współczuję.
KROMA dawaj :-) z chęcią Cię pouczę germańskiego.
ok. została mi jeszcze jedna strona ale to za chwilę, gdyż Liczka mnie męczy, żeby jej adibu rysować.
KANIU dopiero doczytałam to co wczoraj napisałaś. Cieszę się, że udało Ci się nockę przespać i że z Oliwką już nieco lepiej. Wojnę (wczorajszą i przedwczorajszą) wygraliśmy teoretycznie my no ale łatwo nie jest
do pracy jednak dopiero jutro się wybieram, więc wszystko jeszcze przede mną aczkolwiek bardzo się tym stresuję chociaż wiem, że nie powinnam, bo tak jak RAGNA napisała - na wychowawczym mogę siedzieć 3 lata i nic nikomu do tego. Ale to tylko teoretycznie. Praktycznie wiadomo jak to wygląda :-(SARISKA Alicja też tak czasami ma, że się kompletnie przy bajkach wyłącza. Ja jej wtedy od razu zmieniam obiekt zainteresowania i TV idzie w odstawkę, bo też mnie martwi taka zawiecha na bajkach. No i pamiętaj, że musisz dużo odpoczywać :-) już się nie mogę doczekać momentu, kiedy nam Pola swe oblicze pokarze.
EMIŚ zamiast czytać po kryjomu - pisz
Na jakie ćwiczenia chodzisz? to coś w stylu aerobiku? Brawo dla Kuby i mam nadzieję, że Twój mąż więcej takich dni wolnych będzie dostawał (z zastrzeżeniem, że nie będą związane z brakiem zleceń oczywiście).IDA oddaj trochę spida plis ;-) ja przy pmsie mam lenia, więc dom od kilku dni brudem zarasta a ja swą nerwicę na mężu wyładowuje

BAŚKA o kurcze. Musisz mieć na prawdę silną alergię skoro szpitalem się skończyło. Współczuję.
KROMA dawaj :-) z chęcią Cię pouczę germańskiego.
ok. została mi jeszcze jedna strona ale to za chwilę, gdyż Liczka mnie męczy, żeby jej adibu rysować.