sarisa
Fanka BB :)
Halo
Kaniuś malutka już leży główką w dół :-). Za 3 tygodnie kolejna wizyta już z KTG i ehh jak ja nie lubię tych wizyt, bo i tak nic pisać się pewnie nie będzie, a pół godziny leżeć trzeba.
Roxanka,Moriam gdzie Wy jesteście?
I dla każdej z WAs wszytskiego naj w okazji NASZEGO pięknego święta :-)
a skąd to bierzesz ?? Generalnie powiem Ci tak, że ja ani w 1 ani w drugiej nie miałam żadnych mdłości i żadnych innych objawó ciążowych oprócz braku @. Ciesz się, że nie musisz biegać do toalety i nie gdybaj i nie słuchaj takich rewelacji ;-)wiecie co ja się troche martwię bo w pierwszej ciąży miałam mdłości od samego początku od razu( chyba po zapłodnieniu) odrzuciło mnie od kawy a test robiłam w 3tyg tydzień pózniej poszłam do ginka i byłam w 4tc i miałam mdłości itp a teraz nic kompletnie zero objaw ciążowychto mnie trochę martwi bo podobno jak nie ma takich objawów to coś może być nie tak
![]()
Kaniuś malutka już leży główką w dół :-). Za 3 tygodnie kolejna wizyta już z KTG i ehh jak ja nie lubię tych wizyt, bo i tak nic pisać się pewnie nie będzie, a pół godziny leżeć trzeba.
Roxanka,Moriam gdzie Wy jesteście?
I dla każdej z WAs wszytskiego naj w okazji NASZEGO pięknego święta :-)
to mnie trochę martwi bo podobno jak nie ma takich objawów to coś może być nie tak

,grill w ogrodzie itp, ale jutro tu tez jest wolne, bo oni obchodzą 2 dni świąt, wiec może jutro sie uda????Zobaczymy....
.A, pochwalę sie, że już dużo rzeczy mi powschodziło ładnie, wiem, ze to późno, no, ale moze cos zdąży wyrosnąc...