• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Tylko nie wiem po kim Ona to ma, no chyba że po prostu teraz potrzebuje. Jednak muszę więcej dawać jej czerwonego mięsa i więcej produktów z żelazem bo ma kiepską hemoglobinę.

Alicja u nas po całodiowym moczeniu wyszła wysypka hehe a wode tata przynosił specjalnie dla niuni ze zródła. No ale ja sadze że krem bo kiedys w zime był prblem z kremem albo wypalała się w trawie i ma uczulenie może na trawe. Kiedyś zejdzie. A duży basenik fana rzecz.

Sarisa a przyokazji jazdy samochodem nic nie uszyłas. Taka strata czasu. A swoja drogą dziekuje za śliczne prezenty. Niunia nie chciała oddać.

Kania narobiłaś mi smaka na taka sałate z sosem czosnkowym ech.

Moja też miesożerna a grupy krwi nie znam buuu

Dawidowe nie masz wpisanej w jej książeczce zdrowia???
A na sałatę zapraszam zostało jeszcze :-)
A może to potówka???
Moja też wysypana ostatnio była ale zeszło, a jak dr widziała przed szczepieniem to powiedziała że to potówka.

Kania nie raczej nie mam w książeczce. Wydaje mi się że powinni robić każdemu dziecku

Też myśle że to potówki ale lekarka mówi że to uczulenie. Nie znam się choc porównywalałam na necie i wyszły potówki bo ona poza czerwonymi polikami po zimowym kremie nie miała uczulenia zreszta nic też nowego nie jadła.

U Nas na pewno robili, bo mam wpisaną grupę krwi Oliwii, moja mama jak mnie urodziła to w swojej książeczce też miała wpisaną moją grupę więc myślę że u Was też powinno być.

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem :-)
kania e no obiadek całkiem całkiem dziś miałaś,Lenka dziś moim gardziła ale w poxniej zimny poskubała trochę.
alicja tylko powiem hasło''jedziemy do Beaty'' to młoda cała w euforii :tak:Kiedyś jak była mniej kumata to tyle nie wysiedziała ale teraz spoko.I u mnie ten minus że mam daleko do sklepu więc wszystko uzależnione od pogody bo nie będę jej narażać na upały ani zimnice a dziś akurat tak było a tak to przeważnie w samochód bo szybciej.Ale nie powiem takie rundki codzienne by były dobre dla kondycji mojej bo takie spacerki pod blokiem to tylko dobre dla płuc;-)A kostiumik fajowy :tak:
sariska pewnie korzystaj skoro Polcia nie chce wyjść:-)
dziulka właśnie jak po spotkaniu?

Co do grupy krwi to ja też nie wiem jaką Lenka ma,nic w książeczce nie ma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry