reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Tylko nie wiem po kim Ona to ma, no chyba że po prostu teraz potrzebuje. Jednak muszę więcej dawać jej czerwonego mięsa i więcej produktów z żelazem bo ma kiepską hemoglobinę.

Alicja u nas po całodiowym moczeniu wyszła wysypka hehe a wode tata przynosił specjalnie dla niuni ze zródła. No ale ja sadze że krem bo kiedys w zime był prblem z kremem albo wypalała się w trawie i ma uczulenie może na trawe. Kiedyś zejdzie. A duży basenik fana rzecz.

Sarisa a przyokazji jazdy samochodem nic nie uszyłas. Taka strata czasu. A swoja drogą dziekuje za śliczne prezenty. Niunia nie chciała oddać.

Kania narobiłaś mi smaka na taka sałate z sosem czosnkowym ech.

Moja też miesożerna a grupy krwi nie znam buuu

Dawidowe nie masz wpisanej w jej książeczce zdrowia???
A na sałatę zapraszam zostało jeszcze :-)
A może to potówka???
Moja też wysypana ostatnio była ale zeszło, a jak dr widziała przed szczepieniem to powiedziała że to potówka.

Kania nie raczej nie mam w książeczce. Wydaje mi się że powinni robić każdemu dziecku

Też myśle że to potówki ale lekarka mówi że to uczulenie. Nie znam się choc porównywalałam na necie i wyszły potówki bo ona poza czerwonymi polikami po zimowym kremie nie miała uczulenia zreszta nic też nowego nie jadła.

U Nas na pewno robili, bo mam wpisaną grupę krwi Oliwii, moja mama jak mnie urodziła to w swojej książeczce też miała wpisaną moją grupę więc myślę że u Was też powinno być.

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem :-)
kania e no obiadek całkiem całkiem dziś miałaś,Lenka dziś moim gardziła ale w poxniej zimny poskubała trochę.
alicja tylko powiem hasło''jedziemy do Beaty'' to młoda cała w euforii :tak:Kiedyś jak była mniej kumata to tyle nie wysiedziała ale teraz spoko.I u mnie ten minus że mam daleko do sklepu więc wszystko uzależnione od pogody bo nie będę jej narażać na upały ani zimnice a dziś akurat tak było a tak to przeważnie w samochód bo szybciej.Ale nie powiem takie rundki codzienne by były dobre dla kondycji mojej bo takie spacerki pod blokiem to tylko dobre dla płuc;-)A kostiumik fajowy :tak:
sariska pewnie korzystaj skoro Polcia nie chce wyjść:-)
dziulka właśnie jak po spotkaniu?

Co do grupy krwi to ja też nie wiem jaką Lenka ma,nic w książeczce nie ma.

Do góry