reklama

Październikowe Mamy 2010

no to mój gin chyba byl zaoferowany tym, ze idzie na urlop bo mnie na to badanie nie wyslal :-( nie omieszkam mu tego wypomnieć a na tego paciorkowca to w takim razie chyba sie wybiore 33 bedzie za dwa tygodnie.
my zakupilismy Oilatum 3 w 1, emulsja do kapieli, czym sie rożni od soft?

No własnie nie wiem czym sie różni z nazwy wygląda że delikatniejszy czy co ,wtedy był tylko zwykly i byl bez zastrzeżen

reklama
czesc dziewczyny :)
ja dawno nie pisalam ale codzienniem was czytam...:)
u mnie w sumie troszke sie zmienilo od 2 tyg jestem na zwolnieniu lekarskim tyle ze co tydzien musze chodzic do lekarza po następne zwolnienie, troche to uciazliwe ale dobrze ze mi je dali bezproblemo, bo w pracy to juz mi ciezko bylo szczegolnie ze to fizyczna praca.
Dzisiaj bylam u mojej poloznej cisinienie w normie, połozenie główkowe ,tetno chyba troche wysokie ale ostatnio tez takie bylo (tzn 160) ale moze dlatego ze mała sie wierciła..... Miesiac temu mialam usg ktore nadal wykazalo nisko położone łożysko - kolejne USG w poniedzialek....
A tak pozatym to rosnę z dnia na dzien, apetyt mi strasznie dopisuje :)

Hej dziewczynki. Od wczoraj byłam odcięta od świata bo mi internet i tv ciachnęli. Zamówiliśmy instalacje na nowym mieszkanku ale bez podłączania sygnału no i nie podłączyli tam a ciachnęli tu :/ Dopiero ok 17 dzisiaj przywrócili. Eh.
Dzisiaj z małżem mamy 3 rocznicę ślubu. Dostałam piękne róże i czekoladki. Poszliśmy do restauracji na pyszny obiad. Mięliśmy iść do kina na Incepcję ale że przed kinem mieliśmy trochę czasu to do kilku sklepów zajechaliśmy. I już byliśmy praktycznie pod kinem tylko staliśmy na górnym parkingu i zachciało nam się zjechać na dolny, wsiadłam do samochodu i... osa użarła mnie w plecy. Pierwszy raz w życiu. Bolało jak cholera, do tej pory boli. Bąbel spory i się powiększał. Nie wiem czy wredziola siedziała mi na plecach czy na siedzeniu. Poszłam do apteki ale pani poradziła okład z octu albo cebuli. No i z kina nici. Jakbym nie była w ciąży to pewnie byśmy poszli ale stwierdziłam że trzeba jak najszybciej zneutralizować jad więc pojechaliśmy do domu :( Siedzę teraz z cebulą przyklejoną do pleców. Czuję się jak żółwik :D Przez 30 lat jakoś uchowałam się przed osami i w ciąży musiała mnie capnąć. Mam nadzieję że na malucha to nie będzie miało żadnego wpływu.

malutka80, winszuję 3 rocznicy ślubu. U mnie po tych 3 latach jest sielsko-anielsko w małżeństwie, a u Ciebie?
Współczuję osy, mam nadzieję, że zdechła :wściekła/y:

malutka80, winszuję 3 rocznicy ślubu. U mnie po tych 3 latach jest sielsko-anielsko w małżeństwie, a u Ciebie?
Współczuję osy, mam nadzieję, że zdechła :wściekła/y:

Dzięki Efa :) jest sielsko o ile nie zacznę się czepiać i wkurzać hihi. Moja mama cały czas nie wie jak on ze mną wytrzymuje ;)

No ja też mam nadzieję że zdechła. Jedna latała w samochodzie i małż mówi że to ona musiała mnie capnąć bo jakaś oszołomiona była. Jak podniosłam moje 4 litery to na siedzeniu jeszcze jakieś szczątki były ale wg mnie to nie mogła być ona. Jakieś wściekłe te osy. Jak tylko otworze balkon w domu to zaraz jakaś lata. Na parkingu na którym mnie użarła jedna babka powiedziała że dzisiaj jej synka też ukąsiła.

gratuluję rocznicy, współczuję ukąszenia :(
ja się boję os, pszczół itp choć nigdy jeszcze mnie na szczęście nic nie ugryzło.
a ja w tym roku jakoś się na nie póki co przynajmniej nie natykam za bardzo

reklama
Jak osa ukłuła to jeszcze okej, gorzej jakby to była pszczoła. Gratuluję rocznicy :)

Ja dziś ostro ciasto piekę :) Ze śliwką. Jutro kubełek meksykański na obiad dla gości urodzinowy. Także wracam do kuchni :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry