Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Najpierw muszę złożyć dokument do Ratusza, żeby otrzymać tzw.kupon na miejsce w przedszkolu. Mówią tu,że jako obcokrajowcy dostaniemy miejsce szybko, tylko mogą krzywo patrzeć na to,że ja siedze w domu. Ale w gre wchodzi tu jeszcze kwestia nauki języka przez dziecko ;-),więc takie przedszkole będzie dla niego najlepszym rozwązaniem. Najgorsze sa tutaj "papierki", bo tego wniosku o ten "kupon" nikt z Niemców nie potrafil wypełnićEmilka- a jak to u was jest z przedszkolem ?Nie każde dziecko może iść czy jak ? Jakies warunki musiałabyś spełniac ?
. Dopiero znajoma (u której może będę pracować)-Polka powiedziała mi,że mi pomoże, więc w czwartek jedziemy razem do urzędu...Emiliab czyli spotkanie przełożone? Już się urządziliście na dobre?
. Moja znajoma zadzwoniła do szkoły (mi kazali czekać na specjalną klasę) i powiedzieli jej, ze jutro o 8 mam go przyprowadzić. Chyba na razie będzie w "normalnej"klasie, a jak utworzą tą specjalną, to tam go przeniosą. Ale najważniejsze,że już idzie
.