reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny dzisiaj to totalnie po przyjściu męża zlałam teściową i w ogóle, nawet jej nie zauważałam. Robiliśmy sobie z mężem obiado- kolację w kuchni i był z nami mały w leżaczku, byliśmy tam ponad godzinę, ona przechodziła przez kuchnie do WC i totalna olewka :) Nawet dobrze mi z tym było. Super tak jak się nie odzywa, bo przynajmniej nie będzie kłótni. Ja się nie dziwię że mojemu mężowi czasem nerwy już puszczają, bo mi osobiście juz też a jego ta sprawa jakby nie było bardziej dotyczy bo to jego matka. A wiecie co zaobserwowałam dzisiaj przez cały dzień? Za każdym razem jak przechodziła obok naszego pokoju a drzwi były otwarte to spoglądała głową na Łukaszka co robi, gdzie się bawi i tak samo jak byliśmy w kuchni. Pewnie ją już kręci że nie może go wziąć:-). A on tak dzisiaj się fajnie śmiał , piszczał był bardzo wesoły aż szkoda byłoby nie przytulić go wtedy:-).

Mały śpi już od pół godziny, ja właśnie wylazłam z wanny, włosy musiałam umyć i co za tym idzie znowu mi powypadały:-(. Teraz muszę sobie sprawdzić rozkład jazdy autobusów bo muszę jutro z małym pojechać do centrum z tej naszej osiedlowej wsi:rofl2:. Jeśmy umówieni do pediatry prywatnie a to zaraz obok pracy męża więc z powrotem wrócimy autkiem.
Mąż mówił mi że pooglądamy sobie przed snem jakiś film, hmm mam nadzieję że nie horror bo zaś będę bała się do WC wyjść:szok:.

emilab mam nadzieję,że okażę się że u Jakuba to nic poważnego.
Ulisia gratulujemy Marcelowi!

reklama
witam wieczornie:)
DAGISU my mamy nosidelko na klate takie do 12 kilo:) sprawdza sie wlasnie w tlumach typu targ.
DOBRANOCKA sloneczko ty nasze , jak przyjazd moj wypali to bedziemy chcialy moze gdzies sie spotkac po srodku np w Katowicach zeby bylo sprawiedliwie a co do noszenia to moja gin mi wyjasnila ze do 3 mca ciazy zarodek moze sie odkleic i stracic dlatego wtedy szczegolnie trzeba uwazac a potem drugi trymestr do 10kg maks, trzeci-jak masz ochote wczesniej urodzic to ponos se siaty z zakupami:) aaa i zrzedzic tez nam mozesz:))
FROGG przyjezdzaj mi szorowac laptopa!!! prawie sie polalam z tym weterynarzem:))

jutro ide do gin. podjelam decyzje z mezem o antykoncepcji.... powniewaz przed Leane NIGDY nie bralam pigulek tak teraz tez nie bede juz brac i bedziemy uzywac gumek jak wczesniej tymbardziej ze my nie kroliki i nie musimy sie ciupciac codziennie po piec razy. boje sie pigulek bo naczytalam sie ze niektore skladniki sa rakotworcze itp mimo ze sie o tym glosno nie mowi. w razie jak zdarzy sie drugi dzidzus -trudno. w kazdym razie chcemy drugiego ale za jakies 2-3 lata.

poza tym popoludnie spedzilam na spacerku z mloda, tymrazem nie straszyla nikogo :)))))

a co do jedzenia to odkad mloda je "normalne" jedzenie to robi mi minimum dwie kupki dziennie. dzisiaj strzelila 3. aaa i oczywiscie wieczorem kolo 23h kaszka warzywna z mleczkiem.dla tych ktore chca dluzej pospac -polecam:) bo Leane od 23.15 spala do 6.10:) pierwszy raz:)

aaaaa gratki dla 4 miesieczniaczkow

Dzisiaj byliśmy na dwugodzinnym spacerku. Poza tym dwa okna przetarłam, bo myciem bym tego nie nazwała (dobrze że są brązowe ;-)). Reszta może jutro. Młody miał dzień noszenia. Nic mu nie pomagało- leżaczek, mata, łóżeczko były beee. Najlepiej na rękach. Nie ważne czy z nim chodziłam czy siedziałam. Makabra!! Mam tylko nadzieję, że to jednorazowy incydent. Jeżeli nie to się załamię.

ulisia gratuluję suwaczka.

dawidowe śliczne piąteczki.

efa gratuluję wygranej.

mała mi trzymaj się. Jesteś super mamą i tylko to się liczy!

Dziewczynki,

dzis nie mialam czasu wejsc do Was, bo za duzo sie dzialo, ale gratuluje suwaczkow ulisi, dawidowe i wygranej Efie.

Mala mi, a Ty sie trzymaj, kochana! Zle mysli odganiaj szybciorem, bo sa nieuprawnione.

A ja tylko powiem, ze dzis jestem znow o rok starsza...ech...

Zaraz kapiemy Malego, potem szybko sie doje i napijemy sie z mezem szampana:-)

a ja tylko powiem, ze dzis jestem znow o rok starsza...ech...

wszystkiego najlepszego kochana!!! :*
indeks.jpg

mała mi gratuluję samozaparcia! Zobaczy wreszcie jędza że to ona najgorzej wychodzi na tym jej durnym zachowaniu :-) a czego Ty dziewczyno chcesz od horrorów, to są najlepsze filmy :-p zawsze ma sie pretekst żeby mocniej się do małża przytulić :-D my mamy jakąś schize bo tylko horrory i thrillery oglądamy :tak::-)

Onesmile gratulacje! To cudowne skończyć 20 lat (po raz kolejny, i kolejny..) :-D

Ostatnia edycja:
mała_mi włosami sie nie martw bo ja byłam juz załamana tym co sie działo na szczotce, podłodze, łózku. Mama sie smiała ze jak wyjedzłam od niej po 3 dniach to nic nie widziała tylko moje łosy. Nagle ustało. Nie ma nic. Na szczotce sporadycznie wreszcie i ku zdzwieniu łysa nie jestem. Tak wiec kwestia odczekania.

reklama
Do góry