reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Nat przytulam i niewiem co poradzić. Pewnie Loliszka cos doradzi.
Moriam własnie sobie przypomniałam. Do rosmana oczywiscie mozesz zaniesc fotki na pendrive albo i plytce cd i bez problmu wywołaja. Lepiej moim zdaniem fotki wysłać netem, bo zaoszczdzisz bieganie w 1 strone,a tak fotki wysyłaja sie godzine(zalezy od wielkosci) i jest od razu realizowane i do tego mozesz sobie wywolac zdejcia w promocyjnych pakietach( teraz jest format 10- 70 zdjec za 21zł tu masz linka Start - Fotoserwis) i niewiem czy ta promocja obowiazuje jak zanosisz po punktu. To chyba tyle

My po spacerku ale bylysmy tylko 40 minut jakos nie mam weny dzis na spacery ehh i dziecko sie juz obudziło :( no nic pojdziemy najwyzej jeszcze na 1 spacer, bo jak mała juz nie spi to ja do wieczora pewnie nie dam rady. pozdrawiam

witam sie i ide nadrobic co tam napisalyscie. My juz po kontroli i oskrzela zdrowe. Pozostal mały kaszelek. Dalej inhalujemy i w poniedziałek kotrola jak bez leków. Młoda własnie dostała duzego chrupka kukurydzianego i zajeło jej jedzenie jakies 3 minuty. A radosci w oczach tyle ze az serce sie cieszyło.

A wersja Standard zdjeć w Rossmanie to zdjecia matowe czy błyszczące? Bo nigdzie się nie mogę doszukać tego szczegółu wrrr...

ale ja mam receptę na mleko, na 10 opakowań, a do innego lekarza to nie mam jak, bo tam jest moje skierowanie, a poza tym nawet jakbym miała to tam jest jeden z krótszych czasów oczekiwania

reklama
Kurczę to współczuję, czasem dlatego cieszę się, że mieszkam w Bydgoszczy, tu nigdy na lekarza specjalistę jakiegokolwiek nie czekałam dłużej niż tydzień a dla maluszka lekarzy mam od ręki.
Buziak dla Piotrusia.

Do góry