reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

froog przesyłam cieplutkie uzdrawiające fluidki :***

makuc nieźle sie z dziolem namęczysz, mam nadzieje że mała w przyszłości Ci to wynagrodzi ;-)

dagisu jeju ta twoja teściowa to jest pier (pip!)nięta! Rób po swojemu bo to Twoje życie jest, a małża to bym trzepła przez głowe porzadnie bo zgodnie z moją doktryną hierarchia wartości męża powinna wyglądać mniej więcej tak:
żona powinna być na pierwszym miejscu (wraz z dzieciem) później długo długo nic, rodzina bliższa i dalsza, długo długo nic, zwierzęta, rośliny, długo, długo nic, ślimaki, mchy, płazińce, długo, długo nic galareta, muł i teściowa! :-D

Onesmile to super że sobie pospałaś Pędziwatrku :-D

a my zaliczyliśmy spacerek, małżyk zrobił pycha obiadek i właśnie delektujemy się cisza (Isiak śpi :-) ) przed kompami ;-)

reklama
żona powinna być na pierwszym miejscu (wraz z dzieciem) później długo długo nic, rodzina bliższa i dalsza, długo długo nic, zwierzęta, rośliny, długo, długo nic, ślimaki, mchy, płazińce, długo, długo nic galareta, muł i teściowa!

:-D:-D:-D dobre hihii :-D:-D:-D zgadzam się!

Mały śpi więc nareszcie trochę ciszy i spokoju... odpukać... :-)

froog przesyłam cieplutkie uzdrawiające fluidki :***

makuc nieźle sie z dziolem namęczysz, mam nadzieje że mała w przyszłości Ci to wynagrodzi ;-)

dagisu jeju ta twoja teściowa to jest pier (pip!)nięta! Rób po swojemu bo to Twoje życie jest, a małża to bym trzepła przez głowe porzadnie bo zgodnie z moją doktryną hierarchia wartości męża powinna wyglądać mniej więcej tak:
żona powinna być na pierwszym miejscu (wraz z dzieciem) później długo długo nic, rodzina bliższa i dalsza, długo długo nic, zwierzęta, rośliny, długo, długo nic, ślimaki, mchy, płazińce, długo, długo nic galareta, muł i teściowa! :-D

Onesmile to super że sobie pospałaś Pędziwatrku :-D

a my zaliczyliśmy spacerek, małżyk zrobił pycha obiadek i właśnie delektujemy się cisza (Isiak śpi :-) ) przed kompami ;-)
Oby pomogło :-) Dziękuję :* Czytam tą hierarchię i przez pierwsze słowa zastanawiałam się po jakiego diabła ślimaki itd. ale już wiem :-D

Happy, trzymam kciuki za Alkhaide.
eeech,Onesmile...a ja myślałam,że jestes po mojej stronie...
ehhhh, moich postów i tak nikt nie zauważa, nie wiem po co ja się produkuję:-p
spacerek, zakupy i obiadek zaliczone, dzieć u babci, mąż idzie na drzemkę przed pracą, a ja biorę 2 łyki kawy i idę porzadek z ciuchami robić...
Ida ,nie wnerwiaj mnie,a kto ci odpowiedział?!UWIELLLLBIAM CZYTAĆ TWOJE POSTY!!!

A teraz zajrzę na inne wątki,bo nie miałam czasu

widze ze mnie nie bylo kilka godzin a tu jakies dolki znowu sa!dziewczyny wiosna jest!!!!trzeba sie cieszyc!!
Natolin co sie dzieje?powiedz kto cie tak zdolowal a zaraz obudze teroryste i posle tam swoich talibow;-)
Ida czytaja czytaja wierz mi!!
a tak wogole co sie ostatnio dzieje?!dziewczyny albo jakis dolek albo ze nikt im nie odpowiada hmmmm....ja to musialabym miec codziennie dolki bo moich to napewno nikt nie czyta;-)
Froggus zdrowka przytulaski:-)
Happybeti jak tam wspolpracownica mojego terorysty;-)uspokoila sie?

my jednak na spacer nie poszlismy bo mlody zaczal kaszlec i ten katar ojjj oby mi sie dziec nie rozchorowal:-(

Miniu,to zdrówka dla Casperka:***.choc jak Maksio był mały ,to mi go wyciągnęła z zapalenia płuc i paru innych przyplątanych po drodze świństw taka stara lekarka,i ona kazała codziennie na spacer- a był Listopad...brrr!
terrorystka padła,chyba musze codziennie ją tak wywozic na obce terytorium :)))).Ale pop południu juz tak ładnie nie było...

frogg, kania, beti, Ala, Miniu, dzięki:-)seks seksem ale czasem lubię jak ktos mnie "połaskocze" miłym słowem;-)
czy dołek...hmmmm, no mąż mnie dzisiaj "ucieszył", że w przyszły piątek ma szkolenie w Wawie no i to się wiąże z tym, że w czwartek w nocy wyjedzie, piątek na szkolenie i powrót a w sobotę ma dniówkę, więc będę miała maraton z młodą... dawidowe, beti, znowu chylę czoła przed wami i proszę o trochę fluidów siły zebym nie wymiękła...
idę kąpać żabę i mam gorrrrrrrrrącą nadzieję że padnie po cycaniu...
niby słońce było cały dzień ale jakaś taka zamulona jestem:baffled:

ehhhh, moich postów i tak nikt nie zauważa, nie wiem po co ja się produkuję:-p
spacerek, zakupy i obiadek zaliczone, dzieć u babci, mąż idzie na drzemkę przed pracą, a ja biorę 2 łyki kawy i idę porzadek z ciuchami robić...
no własnie bo przeciez takie nudne są, że niewiem po co piszesz :-D:-D:-D. A tak naprawdę to juz Ci pisałam, ze uwioelbiam je czytać oj ty...

widze ze mnie nie bylo kilka godzin a tu jakies dolki znowu sa!dziewczyny wiosna jest!!!!trzeba sie cieszyc!!
Natolin co sie dzieje?powiedz kto cie tak zdolowal a zaraz obudze teroryste i posle tam swoich talibow;-)
Ida czytaja czytaja wierz mi!!
a tak wogole co sie ostatnio dzieje?!dziewczyny albo jakis dolek albo ze nikt im nie odpowiada hmmmm....ja to musialabym miec codziennie dolki bo moich to napewno nikt nie czyta;-)
Froggus zdrowka przytulaski:-)
Happybeti jak tam wspolpracownica mojego terorysty;-)uspokoila sie?

my jednak na spacer nie poszlismy bo mlody zaczal kaszlec i ten katar ojjj oby mi sie dziec nie rozchorowal:-(
zdrówka dla Casperka

Frogg ja Cie boli gardelko to kup sobie salvispet kosztuje chyba 8 zl tylko nie płukaj gardła tylko na patyczek do uszu i pomiziaj migdalki. Niestety święcą się oczy i prawie sie wymiotuje, ale działa :) i nastepnego dnia nie boli :) rewelacja naprawdę.

I chwalę się kupujemy mieszkanko :)))))))))) heheheheh

reklama
melduję, że byliśmy u lekarza, mały kaszlał mocno, ale osłuchowo czysto za to gardziołko nieżytowe, ma jakiegoś wiruska, wymiotowal troche i dalej rzadkie kupki. ehhh

Do góry