Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
LADY masz identycznie jak ja. Alicja raz jedyny czopka wiadomogdzie dostała ale to już w akcie wielkiej desperacji (mojej a nie jej) i to chyba wtedy jakieś 3 mies. miała. Teraz nie wyobrażam sobie, żeby jej do pupy coś wsadzać (niezależnie czy to termometr czy czopek ;-)). więc na nurofentach itp. "lecimy".Czopki poniekad zdrowsze, ale jakos mam taki uraz

Poczułam trochę wolności,bo ostatnio przez ponad 2 tygodnie nie wyszłam nigdzie z małym sama,no bo się bałam że znowu mi coś pójdzie w plecach,z resztą nie uśmiechała mi się wizja ponownego faszerowania się lekami i smarowania maściami.Dziś wieczorkiem nie będę z wami,ale jeśli któreś mają zamiar spedzać wieczór z % to ja się w myślach i wirtualnie stuknę bo idziemy z małżem na wódeczkę do znajomych.Tzn,któreś z nas będzie o jednym,góra o dwóch piwkach bo mama moja na noc nie zostanie więc trzeba zachować trzeźwość umysły przy dziecku.
.Więc wczoraj czopki zakupiłam
Człowiek dorosły jak dostanie leki "od drugiej strony" to też weźmie i przeżyje 

a teraz jak gorączka dochodziła do 40 st o zwiększała się co 3-4 godziny to stosowaliśmy na zmiane czopki i syrop 
umiesz, umiesz tylko jeszcze o tym nie wiesz. masz nieodkryty talent do pisania mega wypasionych posów założę się:-) mam nadzieję, że humorek dobry i nadal jest wszystko ok!MAKUC I DZIULKA Ja chyba nie umiem takich Mega wypasionych postów![]()
a szkoda bo może ten cały bałagan by sam pokicał na miejsceMamaagusi sprzątanie nie zając;-)

anooooo Makuc- widze, ze pieknie mnie rozumiesz hihi, takie same popudki nami kieruja hehe

a tak rach ciach i po krzyku. Od syropów też nikt nie "umarł" a sposób podawania wydaje mi się o wiele bardziej "ludzki" o! ;-)
my mamy nurofen truskawkowy i nawet mi bardzo smakuje. Wcześniej paracetamol był (też smakowy) i też jakiś niedobry nie był