reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ragna jak narazie koszmaru nie ma bo Laura normalnie je i pije. To drugie nawet w duzych ilościach. Gdyby nie rozpalone czoło przy dotyku to bym nie wiedziałą że coś jej jest. Nawet gorączka nie jest jakas szalona bo maks 38,5 a głownie 38,0

Zaprawdzam na kartacze. Sama nie robiłam tylko kupne ale całkiem niezłe.
Na jutro planuje danie mojej teścikowej zapewne się nie domyślicie pomidorki duszone z ziemniakami.:cool:

Ostatnia edycja:
reklama
dawidowe- zdrówka dla Laury, moje też miały anginę i nie taki diabeł straszny jak go malują, jak szybko rozpoznana to dziecko aż tak się nie męczy.
Widzę nową koleżankę- witaj Ragna.

Moje padły o 18 tej.

ja się idę położyć bo się znów kiepsko czuje, choć w sumie powinnam napisać, że nadal:-( oby tylko Agusia się nie zaraziła bo już dziś kichała.

Hej.
Wypadłam na parę dni ale nie będę się uwsteczniać, bo muszę położyć Justynę spać, już 19:00. Na usprawiedliwienie mam tylko chorobę M. a więc przez weekend miałam trójkę dzieci... I imieniny taty - zrobiłam 70szt. sushi. Sama nie wiem kiedy. No i dodam, że Justyna to od jakiegoś czasu jest chodzącym przewodem pokarmowym - tylko "am,am"

mamaagusi- zdrówka dla was
dawidowe- nie buntuje się, bo wstała o 6tej i nie śpi w dzień, czasem jak pośpi dłużej to jeszcze kursuje do mnie do pokoju, ale ogólnie ona jest dobrym materiałem na usypianie, bajkę jej poczytałam i razem padli.
dobrancka- 3 dzieci i susi, cud kobieta, a jak znajdziesz kiedyś czas to daj przepis, ja nigdy nie jadłam ale bym z chęcią spróbowała.

witam pamietacie mnie jeszcze obiecuje że od dzisiaj będe na bieżąco.już dawno nie pamietam kiedy nocka przespana i dzisiaj się udało.Co u nas OLi nie chodzi sama jeszcze ale chodzi przy meblach za rączki i przesuwa się na pupie.Ma jedną drzemkę w ciągu dnia i nie daje spokoju psoci okropnie i męczy psa. a apetyt ma ogromny
Dawidowe i Kania biedne dzieciaki oby szybko przeszlo
Ragna witaj

Przepraszam że nie nadrobiłam przeczytałam pobieżne,ale będę już na bieżąco.

reklama
Do góry