reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Doris na szczepienie nie poszłam, z okiem nie wiem co mam, bo dopiero po południu pójdę do okulisty. Dzięki, że pytasz.

Dziewczyny może macie rację, ale forum to powinna być przyjemność, a mi ciekną łzy ;-(
Kania pytasz co to da - nie wiem. Pytałam tylko czy ktoś jeszcze ma mnie dosyć...

Nie mam już siły na tłumaczenie wszystkim ,ze nie jestem wielbłądem...jakby komuś zależało na zrozumieniu,czytałby uważnie,nie "po łebkach".
Nie chce teraz sie obrazic i pójść sobie,ale nie wiem,co jeszcze miałabym powiedzieć,czego jeszcze nie mówiłam...
Sprawa Sparrow jest tylko przykładem,aczkolwiek moja pamięć mówi mi coś innego w tej sprawie,niż to niektóre tu usiłują przedstawić.I nie chodzi o to,czy była oszustką,czy nie,tylko o to,jak się wtedy cała sytuacja rozwijała...
Co do Ragny i Elizy mam niestety podobne podejrzenia.
No,ale widocznie tak jest lepiej- kłóćmy się tu wszystkie,róbmy kwasy,odstręczajmy te,których to nie dotyczy od forum- widocznie tak wolicie.
Ja też zawsze byłam za jawnością.Ale skoro były wyraźne sygnały,że inne może sobie nie życzą tu kwasów i kłótni,spróbowałyśmy to zrobic inaczej.I o to cała awantura.- Który to raz już to powtarzam??????

;-)Dzien dobry
Czytam i czytam i jestem przerazona jak emocjonalnie do tego wszystkiego podchodzicie,az sie zastanawiam jak wy sobie radzicie w zyciu prywatnym:szok:

Moze w ramach rozładowania emocji chcialaby ktoras przyjechac do mnie i mi posprzatac przed swietami:-Dpodobno nic tak nie rozladowywuje napiecia jak troche wysilku fizycznego a kompletnie nie mam jak sie za to zabrac.Nie jest tego duzo,wystarczylo by odkurzyc,umyc podlogi,kurze poscierac:-p:-p juz o gotowanie nie bede prosic taka nie jestem:-D.chociaz wczoraj sie dowiedzialam ze do pierogow z kapusta i grzybami uzywa sie grzybow suszonych :baffled: a mam ich zdecydowanie za malo na tyle pierogow co bym chciala,za to mam duzo mrozonych..i myslalam,ze takie moga byc.Zna sie ktoras na tym??Moga byc mrozone zmieszane z suszonymi????

Co do imienia juniora nr2 to mnie sie tea bardziej Tymon(Emiliab;-)) a Tomkowi Julek sie bardziej podoba :sorry2:

(

reklama
Do góry