reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny może macie rację, ale forum to powinna być przyjemność, a mi ciekną łzy ;-( Kania pytasz co to da - nie wiem.
Ja też nie wiem.
Nie zawsze będzie różowo i kolorowo.
Jedni się lubią bardziej drudzy mniej, a inni się w ogóle nie lubią ...

Sheeney chętnie wpadnę posprzątać :-) tylko wyślij jakiś f16 po mnie bo do świąt mogłabym nie dotrzeć. Tymon bardzo ładne imię, u mnie w rodzince jest Tymoteusz. A co do grzybów mrożonych i suszonych to totalnie się na tym nie znam czy można je mieszać.

Ostatnia edycja:
reklama
DORIS ano kupione. Tylko oczywiście dla siebie nic nie mogłam znaleźć :-:)szok:
SHEENEY ja z zaproszenia nie skorzystam ale....zapraszam do siebie w tej samej sprawie :-p acha miałam pisać wcześniej ale jakoś mi umknęło - "Tymek" bardzo mi się podoba.

Kania wiem, ale wolę wiedzieć kto jest jeszcze do mnie wrogo nastawiony.
Czuję się tutaj nieswojo, a przecież nie o to chodzi, by się dołować, mam wystarczająco dużo obecnie poważnych problemów w realu...

Jedni się lubią bardziej drudzy mniej, a inni się w ogóle nie lubią ...

A pomyśleć że jeszcze jakiś czas temu raczej to wszyscy się darzyli sympatią. Może prościej po prostu będzie nie wyrażać tutaj swoich opinii, zdań bo z tego to właśnie biorą się kwasy takie jakie są. Chociaż z drugiej strony dla mnie to paranoja, bo forum to miejsce dyskusji, wyrażania swojego zdania. Może zbliżające się Święta wyleczą w sercach wszystkie rany?!

Dzizas krajs proszę mnie przyjąć do każdej grupy która jest zamknięta zaraz wam pomogę wszystko poukładać która tym rządzi?:-D
Dla mnie to wszystko można walić wprost mi to nie Przeszkadza takie jest życie nie wszystko jest różowe i na forum tez tak będzie życie.....

sheeney a mnie bardziej podobuje się Julian ;-)
mala_mi kochana ,sniegu nie ma , ale czasem widuję zaśnieżone auta jadące ze szczyrku czy wisły. Co do moich przygotowan , to oprócz prezentów to nie mam nic porobione. Tzn. sprzatam na bieżąco więc jakichs cyrków robić nie będę. 2 okna umyla mi teściowa wczoraj :szok::-D, zostaje jeszcze jedno i firanki wyprac. Co do potraw swiątecznych , ja co roku jestem u siostry (gdzie swiętujemy z calą familią) i przygotowuję tylko barszczyk. W pierwszy dzien jestesmy u teściów , a w drugi- z calą paczką (łącznie ok. 20 osób) u znajomych. Takze tez nie mam co szalec z jedzeniem i zakupami , bo w domu bedziemy tylko zeby się przespac.

makuc no to fajowo ,ze wiekszosc juz masz. A sobie , to coś z ciuchów szukalas?

Kania juz wysyłam!!!:-p:-p:-):-):*szykuj sie
Makuc no widzisz niestety ale mi sie tak nie chce sprzatac,ze jakbym miala jeszcze komus :sorry2::baffled::-p

Dorisku imiona najprawdopodobniej beda oba tylko nie wiadomo ktore na pierwsze ,a ktore na drugie:sorry2:

reklama
doris to może jednak w Święta pojawi się ten śnieg, chociaż zawsze do Wisły można pojechać w sumie to nie tak daleko:-) To święta będziecie spędzać bardzo aktywnie, no i masz rację nie ma co robić wielkiego łał skoro i tak Was w domu ciągle nie będzie. No a barszczyk to pewnie smaczny Ci wyjdzie:-)
sheeney a może zróbcie losowanie albo rzut monetą?:-D

Do góry