Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ja już spakowana, czekam aż zmywarka skończy mycie i idę spać
Odezwę się jutro jak dolecimy.
Pozdrawiam![]()
igusiad zapewne tak![]()
Mi co ciekawe tam gdzie robię preantalne powiedzieli, ze wcale to nie jest prawda , ze dzidzia np zaciska nogi i nie widać płci , tylko od sprzętu usg i oka lekarza to bardzo duzo zalezy![]()
Moj P po 6 godzinach dopiero skręcił komode do młodego
na tapete nie patrzcir bo moj utalentowana mąż nie wiedział, ze do wzoru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lenusia 24.09.2014![]()
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d![]()
Ja posciel pozwole wybrac Jasiowi. On bardzo przezywa a to sprawi mu przyjemnosc. Wiec na pewno bedzie kolorowa. Chciala bym na zime kupic flanelowa zeby byla cieplejsza.
Gardlo mnie boli, zatoki wrocily. Wypilam wczoraj z 8 goracych herbat a teraz latam do wc co chwilę
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Są zmywacze bez acetonu, chociażby w Biedrze [emoji4]Ewkap666 u mnie brzucha rzeczywiście nie da sie wciągnąć czy ukryć ale też nie mam zamiaru ukrywaç bo mi się podoba. :-)
Fotobrzuszki raczej malusie ale wszystkie cudne!
Nagotowałam sie garów: obiad, zupka z botwinki, młoda kapustka. Jeszcze odwiedziła mnie siostra cioteczna z chrześniakiem (zaproszenie na komunie) i z 2-letnimi blizniakami- mimo że łobuziaki to takie słodkie maluchy..
Chwilę odpoczywam i jeszcze muszę pita siostry rozliczyć.. Miałam jeszcze jechać do sklepu ale już chyba nie dziś...
Pisałyście coś niedawno o acetonie- że na paznokcie nie można stososować.. A czym zmywać lakier? Czy są zmywacze bez acetonu? Zawsze mialam krótkie a teraz rosną jak szalone i maluję.
Mamy identyczną tapetę u nas w pracy, bardzo elegancka [emoji4]igusiad zapewne tak [emoji3]
Mi co ciekawe tam gdzie robię preantalne powiedzieli, ze wcale to nie jest prawda , ze dzidzia np zaciska nogi i nie widać płci , tylko od sprzętu usg i oka lekarza to bardzo duzo zalezy[emoji5]
Moj P po 6 godzinach dopiero skręcił komode do młodego [emoji23][emoji23] na tapete nie patrzcir bo moj utalentowana mąż nie wiedział, ze do wzoru [emoji48][emoji48]
![]()
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d [emoji272]