Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam czasami czytałam was dziewczyny i przyznam się że wielu ciekawych rzeczy się dowiedziałam nie mam konta na portalach społecznościowych i nigdy nic nie pisałam na forach dlatego nie miałam odwagi ale postanowiłam się odważyc i dołączyć do was gdyż coraz częściej tu zaglądam. Jestem Beata termin mam 19 .10

Co ja dziewczyny dzisiaj odwaliłam to jest szok. Przyjechałam specjalnie z Niemiec, po czym byłam pewna, że mam dzisiaj lekarza, a zaglądam do książeczki i mam dopiero w poniedziałek na 12. Zawsze miałam w piątek i mi się teraz pomylilo. Mężowi to nawet nie powiem prawdy, tylko powiedziałam, że lekarz chory i przełożyli mi na poniedziałek, bo by mnie zabił, że jak ja zaglądałam tam.
Szalejesz [emoji4]![]()
Narazie jedną półkę oddalam malenstwu, ciekawe do października ile oddam[emoji2]koniecznie muszę komode zamowic[emoji2]
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj włączając piekarnik włączyłam tylko światło bez temperatury- zdziwiłam się bardzo, jak później chciałam przewrócić mięso a tu zimno
A dziś znalazłam solniczkę na półce w lodówce.....coś mi się dzieje![]()