Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Xjennyx ja na początku też nie chciałam znać płci, ale juz mnie drażni to, ze oglądam ciągle białe, szare, żółte i zielone ciuszki![]()
Nie chce wszystkiego różowego, czy niebieskiego, ale nawet pieluszki w wielopakach sa przeważnie albo z rozem, albo z niebieskim ;-)
Woow ja bym nie wytrzymała, ale z drugiej strony to będzie taka piekna niespodziankaPytała czy chce wiedzieć, ale nie chce [emoji4]co sie urodzi to bedzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety nie. Teraz w pracy, wrócę o 17 muszę porządek krolikom zrobić, podjechać do mamy itd. :/ a już padamTo widze ze dzis wszystkie leniuchujemy ja tez mam obiad z wczoraj...mieszkanie posprzatane...posciel sie pierze...wiec mam juz luzik...
Po poludniu czeka mnie wizyta u gina a potem 1.5 h w kosciele...dobrze ze jeszcze tylko dwa dni...
A w sobote jade z synem na wycieczke do Krakowa...w niedziele znow Komunia...a od poniedzialku wreszcie wszystko do normy wroci...
Mój pierwszy maleńki ruch w ok 19+0, potem spokój i od dwóch dni dopiero wieczorkiem tylko malenki kopniaczki, także spokojnie :*Kurczę dziewczyny, tak się zastanawiam, czy u mnie wszystko jest w porządku, bo w ogóle nie czuję jeszcze ruchów maluchaObecnie jestem w 19+6 i jeszcze nie zdarzyło mi się nic poczuć. Czytam Was, że Wasze dzieciaczki szaleją, kopią, wiercą się, a u mnie cisza
Wiem wprawdzie, że w pierwszej ciąży ruchy wyczuwalne są później, no ale ileż można czekać??
![]()
Spokojnie, ja teraz jestem w trzeciej ciąży a ruchy poczułam dużo później niż większość Dziewczyn tutaj także nic się nie martw, lada dzien poczujeszKurczę dziewczyny, tak się zastanawiam, czy u mnie wszystko jest w porządku, bo w ogóle nie czuję jeszcze ruchów maluchaObecnie jestem w 19+6 i jeszcze nie zdarzyło mi się nic poczuć. Czytam Was, że Wasze dzieciaczki szaleją, kopią, wiercą się, a u mnie cisza
Wiem wprawdzie, że w pierwszej ciąży ruchy wyczuwalne są później, no ale ileż można czekać??
![]()
Ja myśle ze na tym etapie to wszystko jest w normie , mimo wszystko to dzidziuś jest jeszcze malutki i mamy prawo nie czuc regularnych ruchówWitam mamusie mam pytanie odnośnie ruchów . Zaczęłam je czuć w 15 tygodniu na początku słabe później coraz mocniej i częściej od 2 dni mała kopie ale wydaje mi się ze nie tak często jak na początku ... zdażyło się ze mała rano budziła mnie kopniakami a teraz cisza . Kopie i widzę jak się rusza w brzuchu Ala chyba nie tak często . Obecnie jestem 19 tygodniu co myślicie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom