Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Xjennyx ja na początku też nie chciałam znać płci, ale juz mnie drażni to, ze oglądam ciągle białe, szare, żółte i zielone ciuszki![]()
Nie chce wszystkiego różowego, czy niebieskiego, ale nawet pieluszki w wielopakach sa przeważnie albo z rozem, albo z niebieskim ;-)
Woow ja bym nie wytrzymała, ale z drugiej strony to będzie taka piekna niespodziankaPytała czy chce wiedzieć, ale nie chce [emoji4]co sie urodzi to bedzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety nie. Teraz w pracy, wrócę o 17 muszę porządek krolikom zrobić, podjechać do mamy itd. :/ a już padamTo widze ze dzis wszystkie leniuchujemy ja tez mam obiad z wczoraj...mieszkanie posprzatane...posciel sie pierze...wiec mam juz luzik...
Po poludniu czeka mnie wizyta u gina a potem 1.5 h w kosciele...dobrze ze jeszcze tylko dwa dni...
A w sobote jade z synem na wycieczke do Krakowa...w niedziele znow Komunia...a od poniedzialku wreszcie wszystko do normy wroci...
Mój pierwszy maleńki ruch w ok 19+0, potem spokój i od dwóch dni dopiero wieczorkiem tylko malenki kopniaczki, także spokojnie :*Kurczę dziewczyny, tak się zastanawiam, czy u mnie wszystko jest w porządku, bo w ogóle nie czuję jeszcze ruchów maluchaObecnie jestem w 19+6 i jeszcze nie zdarzyło mi się nic poczuć. Czytam Was, że Wasze dzieciaczki szaleją, kopią, wiercą się, a u mnie cisza
Wiem wprawdzie, że w pierwszej ciąży ruchy wyczuwalne są później, no ale ileż można czekać??
![]()
Spokojnie, ja teraz jestem w trzeciej ciąży a ruchy poczułam dużo później niż większość Dziewczyn tutaj także nic się nie martw, lada dzien poczujeszKurczę dziewczyny, tak się zastanawiam, czy u mnie wszystko jest w porządku, bo w ogóle nie czuję jeszcze ruchów maluchaObecnie jestem w 19+6 i jeszcze nie zdarzyło mi się nic poczuć. Czytam Was, że Wasze dzieciaczki szaleją, kopią, wiercą się, a u mnie cisza
Wiem wprawdzie, że w pierwszej ciąży ruchy wyczuwalne są później, no ale ileż można czekać??
![]()
Ja myśle ze na tym etapie to wszystko jest w normie , mimo wszystko to dzidziuś jest jeszcze malutki i mamy prawo nie czuc regularnych ruchówWitam mamusie mam pytanie odnośnie ruchów . Zaczęłam je czuć w 15 tygodniu na początku słabe później coraz mocniej i częściej od 2 dni mała kopie ale wydaje mi się ze nie tak często jak na początku ... zdażyło się ze mała rano budziła mnie kopniakami a teraz cisza . Kopie i widzę jak się rusza w brzuchu Ala chyba nie tak często . Obecnie jestem 19 tygodniu co myślicie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom