Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już porządkowanie ciuchów mam za sobą. Trochę smutno się mi wtedy zrobiło, szczególnie jak składałam sukienki na zamek z boku..... Tak sobie myślę, czy uda mi się w przyszłości do nich jeszcze zmieścićw sumie mnóstwo mi tych ubrań wyszło, tak że planuję woreczki z ikei do pakowania ubrań kupić, by tyle miejsca nie zajmowały.
Ja od 3-4 dni regularnie czuje ruchy. Wczesniej tez czulam ale nie do konca wiedzialam czy to aby na pewno to. Dzis jak mi lekarz mierzyl stope to miala 3,35cm wiec no.. juz jest co do czucia![]()
A od wczoraj daja mi na prawde sie we znaki upaly. Jak robilam obiad to spuchly mi strasznie stopy i byly caaale czerwone jak poparzone! Wiec zimna woda w wannie i moczenie. Puchna mi tez dlonie i zastanawiam sie czy nie zdjac obraczki i pierscionka. Podobno, ze dlonie baaaaardzo puchna w upaly. Jak bylo u Was w poprzednich ciazach?
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko jak bedzie taki upał, nie wychodz na dwor bo udezy gorąco i paw od razu [emoji52]Kurde byłam dziś w trzech biedronkach i niestety nie było nic dla kobiet w ciąży ani piżam ani poduchy...
Za to na zakupach trochę poszalalamkupiłam leginsy, tuniki, buty... No dużo wydalam
![]()
Trzymajcie kciuki za mnie jutro bo idę na obciążenie glukoza i boję się strasznie że albo tam padne albo zwymiotuje albo że co gorsza wyjdzie mi cukrzyca![]()