reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzień dobry Kobitki. Ja już nie śpię od 6 godziny ale teraz zwlekłam się z wyra. Wreszcie kupiłam wózek :) Używany ale mój wymarzony. Polowałam polowałam i upolowałam. Może trochę wcześnie ale bałam się, że później takiego nie znajdę. Oprócz tego miałam wczoraj badania krwi i moczu i wyniki krwi trochę odbiegają od normy... Gina mam 1 czerwca USG 29 maja więc poczekam już, nie będę szła specjalnie jak niedługo mam termin wizyty szczególnie, że do ginekolog o termin ciężko... Życzę wszystkim miłego dnia :)

aha... Czy Wam też pojawiła się już ciemna kreseczka na brzuchu? Ja mam i to dość wyraźną od dwóch tygodni.

reklama
dzień dobry Kobitki. Ja już nie śpię od 6 godziny ale teraz zwlekłam się z wyra. Wreszcie kupiłam wózek :) Używany ale mój wymarzony. Polowałam polowałam i upolowałam. Może trochę wcześnie ale bałam się, że później takiego nie znajdę. Oprócz tego miałam wczoraj badania krwi i moczu i wyniki krwi trochę odbiegają od normy... Gina mam 1 czerwca USG 29 maja więc poczekam już, nie będę szła specjalnie jak niedługo mam termin wizyty szczególnie, że do ginekolog o termin ciężko... Życzę wszystkim miłego dnia :)

aha... Czy Wam też pojawiła się już ciemna kreseczka na brzuchu? Ja mam i to dość wyraźną od dwóch tygodni.
Ja nie mam narazie kreski a powiem szczerze że chciałabym :D

Hej dziewczyny :) wiem, ze byl juz tutaj taki temat, ale zapytam raz jeszcze. Ktora z was pije jakies piwa bezalkoholowe i jakie konkretnie?

12.10.2017 [emoji480]
Ja to jestem chyba ekspertem w tej dziedzinie :D Pije Lechy Free i Carlsbergi free ale nie wiecej niz jedno co mniej wiecej 8h. Ja za to pije wina bezalkoholowe :D Sa w centrum wina takie, ktore naztwaja sie FRE i sa obrzydliwie niedobre ale... ostatnio w sklepie z winami pan mi polecil takie cudo i z reka na sercu: smakuje jak prawdziwe polslodkie wino! Co do zawartosci alkoholu... Taka sama zawartosc po wypiciu jednego takiego piwa jest jak np. Zjesz pieczywo razowe.
U mnie to piwo i wino maja raczej symboliczny charakter, na majowke bylismy na mazurach na splywie kajakowym nasz 23 osobowa ekipa. Wieczorem ognisko, grill, wszyscy pija a ja mam jak ten łoś siedziec i sie na nich patrzec.. Jesli te piwa bylyby szkodliwe to oczywiscie bym z nich zrezygnowala ale czytalam o tym troche i JEDNO 330ml nie ma wplywu, to sa tak male dawki, ze serio jest ok.
1495173998-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mamusie wczoraj miałyśmy usg Zobacz załącznik 807088 Zobacz załącznik 807087 polowkowe, wszystko jest super, Zuzia jest nawet o dwa dni większa, także rośnie maleństwo. :) waży 306g (19tydz.) :) tylko do zdjęć pozować nie chce jeśli chodzi o mnie to moje wyniki też są bardzo dobre, teraz zabieram się za zęby w pon. mam dentystę, pytałam lekarza czy znieczulenie dla kobiet w ciąży może w jakiś sposób zaszkodzić, powiedział że absolutnie nie, jedyne co może zaszkodzić to chory ząb. :) więc zabieram się za leczenie :)
Pięknie! :D zastanawiałam się naad tym 3d też, ale u nas to dodatkowy kosszt 70zl :/ a już samo polowkowe prawie 300, także chyba szkoda mi kasy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki...
Ewkaa te globulki bez recepty sa...
Agatki trzymam kciuki za glukoze...nie znosze tego swinstwa..
Paulinka super dzidzia gratulacje..
A co do piwa bezalkoholowego ja tez czasem 1 wypije jak mnie najdzie ochota...
Milego dzionka

My wczoraj zrobiliśmy sobie na obiad grilla, pyszne skrzydełka wyszły, tylko, że ze słońcem przesadziłam, nogi sobie spiekłam, całą noc pieczenie mnie budziło.
A co do piwa 0% to na początku ciąży mnie strasznie ciągnęło, a teraz w ogóle nie mam ochoty.
Ostatnio cały czas przeglądam oferty wózków i naprawdę nie wiem jaki kupić. Na pewno 3 w 1 ale nie mogę znaleźć fajnego modelu w odpowiedniej cenie, bo szukam tak maksymalnie do 1500. Może polecicie coś fajnego [emoji5]️
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji175]

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.
Bebetto torino np., tylko 2w1 1350 ostatnio w promocji, a 3w1 to już ok 1800...

Ponoć całkiem ok jest amelis pro i już powinnaś się zamieścić w cenie, Pani w sklepie nam polecala :)

W ogóle w Zabrzu w Bocku jutro targia bebetto i cybexa, mają być przeceny! :)

Mi na tej linii ciemne włoski, nawet mój się śmieje, że mi się robi ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry