Sunday29
Fanka BB :)
Ale nas bedzie w poniedzialek[emoji6]tzn zdjec i wiadomosci[emoji6]Ja też w poniedziałek wizytuje. Mam połówkowe.
Ja jade na uczelnie...nie chce mi sie....
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nas bedzie w poniedzialek[emoji6]tzn zdjec i wiadomosci[emoji6]Ja też w poniedziałek wizytuje. Mam połówkowe.
Wiesz ona jest juz duża i wole , zeby nie przychodziła bo mi jest teraz nie wygodnie i ciągle sie wierce + jak sie młody urodzi to on bedzie z nami zapewne pospawal w nocy to dopiero sie nie pomiescimy w 4 .Bum, moja też przychodzi, ale tak dopiero o 6stej. Ale ja to nawet wole jak przyjdzie, bo sie przytuli i wszyscy śpimy do 8mej. A dzis to nawet ja wstałam, a ona dalej spała.
Ale jak wam sie lepiej spi jak nie przyjdzie, to może sie powoli "oduczy".
Hejmal, pozdrów Sandomierz od mnie. Bawcie sie dobrze [emoji6]to moje rodzinne miasto. A Ty gdzieś blisko jesteś?
Ewka, dzięki za linka. Ja narazie nie mam przebarwień, tylko strasznie przesuszona skórę - takie suche, czerwone plamy mam. Wczoraj to już wzięłam krem na odparzenia pupci od córki z cynkiem i to troche pomogło. Moja skóra chyba jakoś bardzie wrażliwa sie zrobiła, a ja zawsze miałam skłonności do uczuleń.
Mąż zabrał córkę do babci i na zakupy, a ja wstaje prysznic, nogi ogolić i chałupę na gości ogarniać. Maja być na 14.00 - jak mi sie nie chce....
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja we wtorek nareszcie umówiłam sie na usg połówkowe. To bedzie prawie 21tydz. Oni na tym usg badają pod względem genetycznym?
Mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Ja też w piątek na Dzień Mamy mam USG połówkoweJa tez mam w piatek. Ale tak sobie myśle, ze chyba cudownie bedzie w dzien matki dowiedzieć sie, czy to chłopczyk, czy dziewczynkamam przynajmniej taka nadzieje
![]()