Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Roza ja z pierwszą ciążą tez byłam w tym wieku. Mój syn za 2 miesiące kończy 17 lat [emoji32]Tak ale tylko 3 dni w tygodniu i nie ciężka pracatzn opiekuje się 3 dzieci
2 bliźniaki 2,5 roku i jeden miesięczny chlopczyk
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane mam pęcherzyk 7mm bez zarodka i jest zbyt mały stosunku do wieku ciąży więc wszystko to samo co w zeszłym roku![]()
niestery teraz mocniej krwawie mam nadzieje ze szybko sie wyczyści jeszcze 20 razy mnie kuli bo nie mogli pobrać krwi
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie tak samo, tzn zero objawów,tylko 2 testy pozytywne i też nie mogę uwierzyć.
Boję się,że w środę lekarka odpali usg i powie,że nic nie ma i czy dużo cpam...
Kochane mam pęcherzyk 7mm bez zarodka i jest zbyt mały stosunku do wieku ciąży więc wszystko to samo co w zeszłym roku![]()
niestery teraz mocniej krwawie mam nadzieje ze szybko sie wyczyści jeszcze 20 razy mnie kuli bo nie mogli pobrać krwi
Forum BabyBoom
Tak mi przykro
[emoji22][emoji22][emoji22][emoji20] Trzymaj się...
Współczuję Ci [emoji22]Kochane mam pęcherzyk 7mm bez zarodka i jest zbyt mały stosunku do wieku ciąży więc wszystko to samo co w zeszłym roku![]()
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom