karolla89
Zaciekawiona BB
Więc jesteś stworzona by być mamą [emoji3]Dla mnie to sama przyjemnośćtylko czasami brak mi cierpliwosci
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Więc jesteś stworzona by być mamą [emoji3]Dla mnie to sama przyjemnośćtylko czasami brak mi cierpliwosci
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi cierpliwość przyszła dopiero jak urodziłam synka... Wcześniej zajmowałam się chrześniaczką-po pół roku stwierdziłam że ja jednak nie chce mieć dzieci [emoji12] Dwa miesiące później byłam już w ciąży zaplanowanej przez mego męża [emoji23][emoji23][emoji23]Ja podziwiam osoby zajmujące się cudzymi dziećmi. Ja nie mam cierpliwości nawet do dzieci mojej siostry a co dopiero obce.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi cierpliwość przyszła dopiero jak urodziłam synka... Wcześniej zajmowałam się chrześniaczką-po pół roku stwierdziłam że ja jednak nie chce mieć dzieci [emoji12] Dwa miesiące później byłam już w ciąży zaplanowanej przez mego męża [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
No wiesz, jeden celny strzał bez uprzedzenia [emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam już 2 swoich i niestety nic się u mnie nie zmieniło. Może po 3 się poprawi [emoji23]Mi cierpliwość przyszła dopiero jak urodziłam synka... Wcześniej zajmowałam się chrześniaczką-po pół roku stwierdziłam że ja jednak nie chce mieć dzieci [emoji12] Dwa miesiące później byłam już w ciąży zaplanowanej przez mego męża [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()