reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja podziwiam osoby zajmujące się cudzymi dziećmi. Ja nie mam cierpliwości nawet do dzieci mojej siostry a co dopiero obce.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi cierpliwość przyszła dopiero jak urodziłam synka... Wcześniej zajmowałam się chrześniaczką-po pół roku stwierdziłam że ja jednak nie chce mieć dzieci [emoji12] Dwa miesiące później byłam już w ciąży zaplanowanej przez mego męża [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3klmq5cy16.png

Mi cierpliwość przyszła dopiero jak urodziłam synka... Wcześniej zajmowałam się chrześniaczką-po pół roku stwierdziłam że ja jednak nie chce mieć dzieci [emoji12] Dwa miesiące później byłam już w ciąży zaplanowanej przez mego męża [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3klmq5cy16.png

Hahaha jak to zaplanowanej przez męża? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu wazne zeby ten przyrost byl. Z Bum robiliśmy bete mniej wiecej w tym samym czasie ok 5 tygodnia to byla nie cale 900, a za dwa dni powinna byc 1800 za 4 dni juz 3600. Tylko mi wychodzi ciaza mlodsza o tydzien i Bum chyba tez. Zwracam na to uwage bo mialysmy podobnie @. Nie stresuj sie, wiem ze ciezko sie czeka. Jak poszlam i zobaczylam pusty pecherzyk w 5 tygodniu to wmowilam sobie ze nic z tego. Wylam, powiedzialam mezowi on tez wyl. I dopiero jak padlam i odespalam troche to mu mowie co doktor mowil. Dotarlo wtedy do mnie ze uzyl tych samych slow i zdan co inny lekarz przy moim poprzednim poronieniu i jak sie zablokowalam to na dobre. Tak sie stresuje ze teraz na wizyty jexdzi ze mna :)
Tak ze nie martw sie bedzie dobrze :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję udanych wizyt i witam nowe mamusie. Więcej nie napiszę bo rozłożyła mnie choroba :-( mam nadzieję że fasolce to nie zaszkodzi.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie, zmieniam lekarza i ide za 2,5tyg na nastepna wizyte do kogos innego, byl niemily i chamski a za moje zwrocienie uwagi na zle wystawiona recepte przez co za luteine zaplacilam 110zl samiast 3zl glupio odpowiedzial ze jak potrebuje to zaplace a jak mi sie nie podoba to po co przychodze !! ?? !! ?? Bylam w szoku dobre parenascie minut! Lekarz z polecienia... ha.ha.ha :D

Zlecil mi w kazdym razie badania wiec mam za free dla mojego prywatnego gina i musze z luxmedu znalezc kogos innego do wystawiania skierowan xD
Fasolka ok, 2.2cm no i tp jak przypuszczalam.raczej na koniec wrzesnia;)

hchy3e3klmq5cy16.png
Ja mam już 2 swoich i niestety nic się u mnie nie zmieniło. Może po 3 się poprawi [emoji23]

reklama
Tak czytam o tych wszystkich badaniach, usg, beta... w uk sa tylko 2 usg. Chyba, że są problemy z ciążą to więcej. Ale szczerze mnie to odpowiada. Wizyty u położnej czyli ciśnienie, kilka pytań o samopoczucie a od połowy ciąży mierzenie brzuszka i słuchanie serduszka :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry