Bursztynek90
Fanka BB :)
Eglentine- a jak to zrobiłaś? Bo moja Zu cała noc będzie ryczeć i nie zaśnie jak cyca nie dostanie...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj współczuje, u mnie tez sie ta kwestia zmienia, zawsze staram sie do tego nie dopuszczać bo mi wówczas wychodzą hemoroidy, nabawiłam sie ich w pierwszej ciąży. Czytałam ze w 3 miesiącu to normalne i stad moga sie brac własnie te bulgotania. chyba dodatkowe porcje jabłek są potrzebneJa mam straszne problemy z zaparciami... dzisiaj pierwszy raz usiadłam "na toalecie " od 4 dni... masakra, a jaki ból![]()
Cześć Kobietki!
Zdrówka i szybkiego powrotu do domu Ewka!!!
Jakoś tak poczułam się zainspirowana Waszą wymianą zdań o zbliżeniach i się wczoraj odważyliśmy- po kilkudniowym polowaniu na siebie. Wszystko jak na razie w porządku.
Mnie jeszcze nie przeszkadzają jeansy i chodzę w tych samych, ale pamiętam co było za pierwszym razem. Miałam jeanso-wstręt i byłam chora jak miałam założyć coś oficjalnego [emoji12] do końca ciąży już tylko legginsy!
Ja również odczuwam bulgotanie i takie pyknięcia jakby bańki pękały! Czekam niecierpliwie na okolice 16 tygodnia [emoji2] córeczkę czułam w 18 tygodniu.
Miłego dnia i udanych wizyt!
Haha :-) polowaniu :-) dziękuję za życzenia zdrówka, mam nadzieje, ze sie spełnią:-)
Kinga - 4.04.2015
![]()
Ja mam straszne problemy z zaparciami... dzisiaj pierwszy raz usiadłam "na toalecie " od 4 dni... masakra, a jaki ból
Mi też bsrdzo dokuczaja zaparcia, do tego stopnia, że zaczynają mi sie powoli robic żylaki odbytu... na szczescie dziś mają mi dać jakaś kroplowke , zeby mi pomóc. Juz wszystko się mnie czepia...
![]()
Zdrowka [emoji8]Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia :-)
Jutro mają mnie dalej diagnozowac...
Ewkaa wracaj szybko do zdrowia....mnie to ani kiwi ani jablka ani woda na zaparcia nie pomagaja...a hemoroidy to tez urok kobiet ciezarnych...jakwspomne ze w poprzedniej ciazy caly czas mialam i po porodzie miesiac czasu nie moglam sie...a bol masakryczny...