Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bursztynek ja też już od ponad 2 tygodni nie karmię i u nas było tak samo jak u Eglentine w nocy butla z mm pomogła. W tej chwili wogole mała nie pije mleka bo ma problem z kupkami ale też ząbkuje więc nie wiem czy mleka nie toleruje czy te zęby ale jakoś bardzo sie niedomaga neawet tej butli. Kaszka podawana lyzeczką rano i wieczorem jej wystarcza.Eglentine- a jak to zrobiłaś? Bo moja Zu cała noc będzie ryczeć i nie zaśnie jak cyca nie dostanie...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze mam jedne dzinsy ktore mnie nie pija...takie niskie biodrowki...zapinaja sie pod brzuchem i mysle ze jeszcz beda mi dlugo sluzyly...
W szafie jeszcze mam legginsy ciazowe ktore kupilam w zeszlym roku niestety nie dane mi bylo dlygo w nich chodzic...
Niedlugo przyjdzie lato wiec zarzuci sie hakas kiecke i bedziemy smigac
A teraz doradzcie mi 14 maja moje dziecko ma komunie...i nie wiem zupelnie co mam sobie kupic...bede wtedy w 18 tyg ciazy...chce cos takuego co pozniejbede mogla zalozyc i latac...poradzcie...moze jakies foto...bo ja pomyslu zadnego nie mam
Róża podobno picie mleka pomaga. Mi też się często zdarza ale nie jest mocno uporczywa.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia :-)
Jutro mają mnie dalej diagnozowac...
Bursztynek ja też już od ponad 2 tygodni nie karmię i u nas było tak samo jak u Eglentine w nocy butla z mm pomogła. W tej chwili wogole mała nie pije mleka bo ma problem z kupkami ale też ząbkuje więc nie wiem czy mleka nie toleruje czy te zęby ale jakoś bardzo sie niedomaga neawet tej butli. Kaszka podawana lyzeczką rano i wieczorem jej wystarcza.
A ile Twoje dzieciątko ma?
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.
Cześć dziewczyny. Ostatnio coś weny do pisania mi brak. Ale czytam namiętnie. Nadal jestem zmęczona, mam mdłości i jest mi słabo. Zgaga i zaparcia też w komplecie. Ale i tak się cieszę. Mam do Was pytanie dotyczące śluzu. Jest koloru musztardy, ale nie plamię. Czasami pobolewa mnie brzuch. Któraś z Was też tak ma?