Specjalnie sie moze dzidzia ustawilaAneta ja to nawet nie zamierzałam pytać teraz o płeć bo zdaję sobie sprawę jak to jest wcześnie ale jak zaczął mnie badać i najechał między nogi i zaczął się śmiać i było widać to nie dało się tego przemilczeć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Specjalnie sie moze dzidzia ustawilaAneta ja to nawet nie zamierzałam pytać teraz o płeć bo zdaję sobie sprawę jak to jest wcześnie ale jak zaczął mnie badać i najechał między nogi i zaczął się śmiać i było widać to nie dało się tego przemilczeć![]()

W stanach się gdzieś je oddaje i robią Ci z tego tabletkiJa slyszalam i nawet moj gin na facebooku ostanio rzucil taki temat dyskusji.Zawrzalo oczywiscie bo teorii jest mnustwo.Miedzy innymi zjedzenie wlasnego lozyska mialoby uchronic kobiete przed depresja poporodowa i sorawic,ze szybko wroci do formy.Ja nie zdecydowalabym sie brac na pamiatke i suszyc a wiem,ze tak robili moi znajomi a co dopiero zjesc.Jakos tak nie przemawia to do mnie no i jesli chodzi o mojego gin na koniec rozmowy wypowiedzial sie,ze on nie jest za tym.No ale kazdy ma na ten temat jakas teorie,ktos kto juz sie decyduje i chyba raczej by to nie zaszkodzilo![]()
możesz jej podać jeszcze kisiel taki rzadszy, oby szybko przeszło, zdrowia dla malutkiej [emoji4]Cześć dziewczyny,
bardzo Was proszę o pomoc! 2-letnia córka od wczorajszego obiadu w żłobku wszystko zwraca, a ma już pusty żołądek (popołudnie i noc)... spróbowałam jej tylko dać kleik ryżwowy na kolację i podaję wodę ale efekt wciąż ten sam... wybieram się do pediatry tak czy siak ale prosze, wesprzyjcie mnie poradą, co będę mogła jej podać do zjedzenia bo kompletnie zielona jestem...
[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 12 tyg 3 dni
om 13 tyg 1 dni
Może nie spina mi się, ale jak stoję to tam gdzie chyba jest macica to mam twarde i wybrzuszone trochęCzy ktores z was spina sie brzuch i twardnieje macica ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oto mój maluszek Zobacz załącznik 800877