Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc :-) Dużo czosnku, cytryny i hektolitry wody. Wyplukaj dziadostwo :-)Witam wszystkie październikowe mamusiejestem tu nowa i chciałabym się przyłączyć do was. Jestem w 11 tyg i z dzieciątkiem wszystko jest dobrze
ale niestety przeziębienie się do mnie przyczepiło
i próbuje się leczyć domowymi sposobami ponieważ żadnych leków przyjmować nie można...czy możecie mi coś poradzić?
WitajWitam wszystkie październikowe mamusiejestem tu nowa i chciałabym się przyłączyć do was. Jestem w 11 tyg i z dzieciątkiem wszystko jest dobrze
i próbuje się leczyć domowymi sposobami ponieważ żadnych leków przyjmować nie można...czy możecie mi coś poradzić?
Witam wszystkie październikowe mamusiejestem tu nowa i chciałabym się przyłączyć do was. Jestem w 11 tyg i z dzieciątkiem wszystko jest dobrze
Witaj[emoji2]Witam wszystkie październikowe mamusiejestem tu nowa i chciałabym się przyłączyć do was. Jestem w 11 tyg i z dzieciątkiem wszystko jest dobrze