Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój mąż jak pojechał to okazało się, że to on sobie bardziej z tym nie radzi i teraz ja jadę do niego na tydzień w odwiedziny i wracamy razem na świętaMój mąż wyjeżdża od ponad roku. Ale wciąż się nie przyzwyczaiłam. W międzyczasie miałam poważne kłopoty zdrowotne (zagrożenie życia), do tego dwóch synów 17 i 12 lat. Nie jest łatwo. Jednym ze sposobów jest to, że liczę czas tylko danego wyjazdu, a nie że to jeszcze potrwa miesiące. Tak mi jest łatwiej. Przyjeżdża do domu co 3-5 tyg. Jakoś ogarniamy....
![]()
![]()
![]()
Hej ☺ moge się do Was dołączyć? Mam 25 lat i mieszkam we Francji. Aktualnie jestem w 12 tyg ciazy (liczony przez ginekologa). Planowany termin porodu mam na 21 październik☺. Jest to moja pierwsza ciąża, więc wszystko całkiem nowe ☺. Oczywiście pełno obaw i stresow czy sobie poradzę. Zwłaszcza ze będę przez ostatnie dwa miesiące ciazy sama. Mąż ma wrócić na poród Ale zaraz po nim wraca zagranicę. I zobaczymy się dopiero na święta. Narazie mnie to przeraża ale muszę być silna bo wiem ze i Jemu nie jest łatwo ze będziemy żyć osobno.
Hej ☺ moge się do Was dołączyć? Mam 25 lat i mieszkam we Francji. Aktualnie jestem w 12 tyg ciazy (liczony przez ginekologa). Planowany termin porodu mam na 21 październik☺. Jest to moja pierwsza ciąża, więc wszystko całkiem nowe ☺. Oczywiście pełno obaw i stresow czy sobie poradzę. Zwłaszcza ze będę przez ostatnie dwa miesiące ciazy sama. Mąż ma wrócić na poród Ale zaraz po nim wraca zagranicę. I zobaczymy się dopiero na święta. Narazie mnie to przeraża ale muszę być silna bo wiem ze i Jemu nie jest łatwo ze będziemy żyć osobno.