ewkap666
Fanka BB :)
Z boku :-)Dziewczyny a gdzie czujecie te ruchy? Pośrodku brzucha czy z boku?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z boku :-)Dziewczyny a gdzie czujecie te ruchy? Pośrodku brzucha czy z boku?
HejkaGratuluje udanych wizyt dziewczyny. U mnie też dobrze, chociaż mój diabełek stwierdził, że najlepszy moment na drzemke to podczas usg. Ale seruszko bije i bylo jeden fikołek. Niestety zdjęć nie ma, płeć jeszcze też nie znana. I już 14 tydzień. Mdłości zaczynają przechodzić, chociaż jeszcze meczy np podczas mycia zębów i apetytu brak. Jedzenie tylko na siłę, ale jestem dobrej myśli
A jak u was? Zazdroszcze, że macie wybrane wózki. Mnie ten temat przeraża. Za duży wybór i za dużo opcji
wiec chyba się podziele z facetem i on wybierze wózek bo lubi gadzety a ja mebelki
Oglądałyście też już łóżeczka, przewijaki itd? Pozdrawiam was i trzymam kciuki za fasolki
![]()
U nas poddasze jest dla dzieci, tzn corka ma swoj pokój, malenstwo bedzie mialo swoj, jest tam jeszcze gabinet, lazienka i pralniaJejku a ja ruchów wcale nie czuje, czekam i czekam
Super ze wszystkie badania wyszły dobrzetez już nie mogę się doczekać bo mam nadzieje ze w końcu poznam płeć
A czy Wasze maluszki będą miały osobny pokoik? Jak to u Was wyglada?
Nasz będzie miał pokój z braciszkiem, różnica będzie 2,5 roku wiec myśle ze szybko się zatrze. Adam nie lubi być w pokoju sam, potrafi się pięknie bawić ale ktoś musi po prostu byćCzęsto z zabawkami przenosi się do salonu i powstaje mały plac zabaw, na szczęście wie ze pod koniec dnia zabawki trzeba poukładać (tak naprawdę wrzuca do swoich komod
No ale pomaga i to się liczy
Córka jest już starsza i wiadomo ze musi mieć pokój sama, bez małolatów
Szukamy większego mieszkania bo tak naprawdę brakuje nam jednego pokoju ale nie chcemy zmienić dzielnicy wiec nie jest łatwo :/
HejkaGratuluje udanych wizyt dziewczyny. U mnie też dobrze, chociaż mój diabełek stwierdził, że najlepszy moment na drzemke to podczas usg. Ale seruszko bije i bylo jeden fikołek. Niestety zdjęć nie ma, płeć jeszcze też nie znana. I już 14 tydzień. Mdłości zaczynają przechodzić, chociaż jeszcze meczy np podczas mycia zębów i apetytu brak. Jedzenie tylko na siłę, ale jestem dobrej myśli
A jak u was? Zazdroszcze, że macie wybrane wózki. Mnie ten temat przeraża. Za duży wybór i za dużo opcji
wiec chyba się podziele z facetem i on wybierze wózek bo lubi gadzety a ja mebelki
Oglądałyście też już łóżeczka, przewijaki itd? Pozdrawiam was i trzymam kciuki za fasolki
![]()
Jejku a ja ruchów wcale nie czuje, czekam i czekam
Super ze wszystkie badania wyszły dobrzetez już nie mogę się doczekać bo mam nadzieje ze w końcu poznam płeć
A czy Wasze maluszki będą miały osobny pokoik? Jak to u Was wyglada?
Nasz będzie miał pokój z braciszkiem, różnica będzie 2,5 roku wiec myśle ze szybko się zatrze. Adam nie lubi być w pokoju sam, potrafi się pięknie bawić ale ktoś musi po prostu byćCzęsto z zabawkami przenosi się do salonu i powstaje mały plac zabaw, na szczęście wie ze pod koniec dnia zabawki trzeba poukładać (tak naprawdę wrzuca do swoich komod
No ale pomaga i to się liczy
Córka jest już starsza i wiadomo ze musi mieć pokój sama, bez małolatów
Szukamy większego mieszkania bo tak naprawdę brakuje nam jednego pokoju ale nie chcemy zmienić dzielnicy wiec nie jest łatwo :/
Ja czuję że 2cm pod pępkiem, czasem 2cm na prawo od pępka [emoji16]Dziewczyny a gdzie czujecie te ruchy? Pośrodku brzucha czy z boku?
Ja mam dużą nadwagę a czuję ruchy już od tygodnia, czyli mniej więcej od początków 12tc [emoji6]Mnie od wczoraj masakrycznie boli głowa..
ja nie czuje ruchów a podobno u szczupłych czuć szybciej, wizytę mam za tydzien we wtorek. Chodzę prywatnie i wvzesniej sobie myslalam ze jak tak często nie będę chodzić na wizyty to nie wydam tyle kasy a teraz nie mogę się doczekać i zastanawiam czy wszystko ok