Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie dzisiaj nie.Nie wiem czy którąś z was też, ale mnie dopadła wieczorna depresja, popłakałam, teraz leżę bez życia, generalnie do dupy, więc idę spać, jutro już musi sie poprawićdobranoc dziewczyny
12.10.2017 [emoji480]
Ja mam taką komodę w domufaktycznie! Nie pomyślałam o tym :-) w sumie to ten przewijak chyba nie jest aż taki niezbędny, co o tym myślicie? Przecież to dziecko można przewinąć na łóżku, na komodzie bez nakładki też się da...
To mamy razem wizytę, Ja też czwartek o 18:40 [emoji4] Będzie dobrze, zobaczysz [emoji4]Prywatna. Wydawala sie do dzis taka fajna. Umowilam sie na wizyte na aplikacji znany lekarz do lekarza u ktorego bylam kiedy moj pierwszy nie mial czasu. Wizyte mam w czwartek popoludniu, chyba ze mnie zacznie brzuch bolec to od razu jade na ip
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale są fajne przewijaki które nakłada się na łóżeczko gdy ma być potrzebnyfaktycznie! Nie pomyślałam o tym :-) w sumie to ten przewijak chyba nie jest aż taki niezbędny, co o tym myślicie? Przecież to dziecko można przewinąć na łóżku, na komodzie bez nakładki też się da...