Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie bedzie dobrze, daj znac czy mowil Ci cos lekarz jesCze o plamieniach. Ja dopiero za 2 tygodnie wizytaDziewczyny super ze z waszymi dzidziolami wszystko ok...
O paula kolejna dziewczynka...extra i ciesze sie ze zdrowa...
Mam nadzieje ze jutro ja tez dolacze takie sliczne zdjecie i powiem ze moja fasoleczka jest zdrowa...trzymajcie kciuki...
Ja juz bym chciala zeby bylo jutro godz.. 13.00.
Dobrej nocki
![]()
![]()
![]()
Hej dziewczyny! Ja już po wizycie, usg wyszlo dobrze, szanse na jakąkolwiek wade sa minimalne, dzidzi rozwija się znakomicie, słyszałam serduszko, termin zmienił mi się na dwa dni do przodu, także nie ma źle. Mój bobasek ma 8 cm, dokładnie to 13 tydz 5 dzień. No i wstępnie to dziewczynka <3 <3 cieszyłam się na tym usg jak głupia, kamień mi spadł z serca, że nie ma wad. Dodaję kilka zdjęć, zobaczcie jak moja mała się śmieje
12.10.2017 [emoji179]
10.10.2017 [emoji480]
I to była prywatna wizyta? To co z niej za lekarz jak każe czekać na opinię innego lekarza? Najważniejsze że z Maluszkiem wszystko ok [emoji173]Ja sie na lekarce zawiodlam. Najpierw ja musialam prosic o sprawdzenie dlugosci szyjki, potem o sprawdzenie dziecka, nawet mi go nie pokazala, mowila tylko ze wszystko ok. Zbadala ginekologicznie i mowi ze szyjka miekka dluga jak ostatnio 47mm ale mieciutka.pytam sie jej czy nie moge czegos wziasc zeby ja wzmocnic to mi kazala czekac do 21 do konsultacji z innym lekarzem. Wyczytalam juz dawno ze dziewczyny na problemy z szyjka biora luteine dowcipna ze ja wzmacnia i utwardza. Ona zas nie kazala nic brac tylko czekac. Przeciez jak zmiekkla to chwila i moze puscic. Jestem normalnie zla. W domu mam jeszcze 7 tabletek wiec zaczne brac na wlasna reke.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom