Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bylam 5+3i byl pecherzyk 1,7cm na bardzo kiepskim usgA czy któraś z Was była na wizycie mniej więcej w 5tyg2d ciąży? Czy cokolwiek powinno być widać? Nie wiem czego się spodziewaćo staraniach wiem wiele, ale o ciąży...NIC ;p

Witamy [emoji2] daj koniecznie znać co lekarz powiedział. Trzymam kciuki bądź dobrej myśli [emoji110]Cześć dziewczyny, niektóre już mnie znają i wiedzą z innego wątku i widziały, jak pisałam, że się tu nie pojawię dopóki na wizyycie mi nie potwierdzi ciąży, no ale co mi tam... ;p z nerwów spać nie mogę to piszęto moja pierwsza ciąża po 34 cyklach starań i jestem przerażona. Jutro 1 wizyta na której wiiem, że nic nie zobaczę, ale lekarz kazał przyjść bo musi mi przepisać leki, mam pcos i io
uuhh oby wszystko było dobrze
![]()
Również daj znać co na wizycie [emoji2] powodzeniaBędzie dobrze [emoji171]
Tez mam jutro wizyte bo w piątek miałam to jakiś płyn w macicy był nie wiadomo skąd [emoji52]
Ale będzie dobrze , tak się cieszę , że Ci się udało [emoji8]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...