Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My 30 kwietnia mamy rocznicę ślubu, lecimy do Hiszpanii, wlasnie bylam u gina po zaswiadczenie ze mogę lecieć:-)Cześć dziewczyny
Moje plany ma dziś, to zakupy, potem jakoś obiadek, i jadę do Rossmannapotem idę do mamy ma herbatę o chyba u niej poczekam do 20 aż mąż skończy pracę i wrócimy sobie razem.
Mamy z mężem "tradycje" że co roku jeździmy 1 mają do Sopotu pospacerować. Zastanawiam się czy w tym roku jechać.. gwarancji pogody nigdy nie ma niestety. Moglibyśmy jechać autem, ale wolimy pociągiem, taka nasza wycieczkanie tylko wychodzi o wiele taniej, to jeszcze mamy święty spokój i nie trzeba być skupionym na drodze. Ale martwię się trochę w tym roku, że jak nie będzie pogody, będzie zimno i będzie padać to się przeziębie, a na pociąg trzeba czekać do określonej godziny.. nie wiem sama co robić.. m
Zastanawiam się czy może nie przesunąć wyjazdu na 13 czerwiec, to rocznica naszego ślubu i przenieść ta nasza tradycje(bo 1 maja to rocznica odkąd jesteśmy parą
a w końcu jesteśmy po ślubie, to może wypada przenieść)
Zazdroszczę wakacjiMy 30 kwietnia mamy rocznicę ślubu, lecimy do Hiszpanii, wlasnie bylam u gina po zaswiadczenie ze mogę lecieć:-)
U mnie stoi w przyszłym pokoju dziecka, jeszcze niczym nie przykryłam ale zamierzam kupić taką folie malarska jak na remont i przykryć. Jeszcze trochę czasu jestDziewczyny ktore maja juz wozki , gdzie one wam staja? Macie je czymś przykryte?
Mi dziś wysłali smsa , ze został przywieziony , może jutro do mnie juz wysla...
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t2d [emoji272]
Ja również w klinice bocian u dr. PietrzyckiegoW Bocianie![]()