Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sos grzybowy [emoji173]Hej, ja po pracy, zakupach i pysznym obiadku. Zrobilam sobie kasze gryczana z warzywami, indyka w sosie grzybowym i sałatę lodową z jogurtem naturalnym. Pychotaa maleństwo szaleje po tym bardzo, przy pepku zrobilo się na kilka chwil wybrzuszenie, pewnie dupka mała
córeczka w szoku byla.
W moim miasteczku likwiduja sklep z ubrankami i rzeczami dla dzieci, kupiłam wielką pieluche tetrowa 115x115cm w misie z 16 na 8zlfirmy mayoral, uwielbiam ich ubranka chociaz ceny mają z kosmosu
![]()
Co za idiota, nie wierzę ... :/Masakra. Teraz juz musi byc dobrze.
Wrocilam od rodzinnego i jestem wq... maxymalnie. Z czystej zlosliwosci mi clexanu nie przepisal. Dalam mu papiery, karte ciazy, zaswadczenie a on mi powiedziall " niech sobie p. Doktor podpisze umowe z nfz, ja tych lekow nie przepisze " to czysta zlosliwosc. Nawet mi dopegytu nie chcial przepisac bo jak mi zmierzyl cisnienie to bylo prawidlowe. To bo takie ma byc jak sie leki bierze. Rece mi opadly do tego czasu byl potrzebny zeby posluchac czy nie pluca lub oskrzela. Wypisac antybiotyk na angine i tyle. Masakra musze teraz znalesc nowego rodzinnego, nigdy zadnych badan, skierowan -nic.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za wizytęJa na obiad zrobilam szybko schaba z cukinia , papryka i pieczarkami , ala gulasz z bułką dobre i jade zaraz do lekarza [emoji4]
![]()
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t6d [emoji272]
No właśnie trzeba zapytać w aptece, niech zobaczą na ulotceA wapno można? Gdzieś czytałam że nie każdy rodzaj można w ciąży- np tych musujących smakowych podobno nie bardzo, ale nie wiem ile w tym prawdy? A szkoda się tak męczyć przez całe lato i wiosnę...
Pytam, bo to moja 1 ciąża i wiele terminów jest mi obcych i ogólnie niewiele wiem na tematy ciążoweTak terminacja to inaczej zakończenie ciąży. Dostalam leki na wywolanie porodu i tak zakończyła się ciąża. Nie proszę o zrozumienie ani o ocenianie mnie. Było minęło.