reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny! Ale ja się dziś czuję... rozjechana na maksa. Z sił opadłam, spać mi się chce.. nie wiem co jest! Wczoraj latałam pół dnia a dziś niemoc. Może to przez poranne wstawanie i już obowiązkowe dowożenie dziecia do szkoły... nie wiem cholera, ale ledwo żyje dziś.

Cześć dziewczyny! Ale ja się dziś czuję... rozjechana na maksa. Z sił opadłam, spać mi się chce.. nie wiem co jest! Wczoraj latałam pół dnia a dziś niemoc. Może to przez poranne wstawanie i już obowiązkowe dowożenie dziecia do szkoły... nie wiem cholera, ale ledwo żyje dziś.
Musisz chyba wpaść w rytm.
Ja tez odkad najstarsza poszla do szkoly nie moge sie ogarnac. Wstaje dwie godz wczesnie, a chodze spac jak.chodzilam czyli 23/24. I jestem rozbita. Chcialam zrezygnowac z kawy przez male rozmiary dzidzi, ale cholera nie daje rady, a srednia sienie zajac trzeba...
A ty w jakim wieku masz dzieci?

Hej. Syn ma 8lat. Do szkoły musimy podjechać autobusem. W okresie kiedy nie będę zdolna go zawozić swoją pomoc oferują sąsiadki, które też jeżdżą rano, albo partner który najwyżej będzie ciut później w pracy.

Hej. Syn ma 8lat. Do szkoły musimy podjechać autobusem. W okresie kiedy nie będę zdolna go zawozić swoją pomoc oferują sąsiadki, które też jeżdżą rano, albo partner który najwyżej będzie ciut później w pracy.
To w sumie i tak presja, zebys szybko wrocila do odwozenia syna, bo ile mozna korzystac z uprzejmosci sasiadek... Szkoda, ze nie macie szkoly blizej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry