Pollyannap
Fanka BB :)
wow! serio... dziwne.U nas nie wypisza dziecka ze szpitala jesli nie przyniesiesz podbitej kratki do szpitala, że dziecko jest zgloszone do przychodni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wow! serio... dziwne.U nas nie wypisza dziecka ze szpitala jesli nie przyniesiesz podbitej kratki do szpitala, że dziecko jest zgloszone do przychodni.
Nie walczyliśmy Z Nimi, kazali przynieść to mąż przyniósł. Mówili że jest potrzebne do wypisu. Tak było 4 lata temu a Teraz to zobaczymywow! serio... dziwne.
A nawet 2x w roku kalendarzowym możesz zmienić przychodnię bezpłatnie.Dziewczyny, wszystkie Macie wybrana polożna. Jak się zapisywałyście do przychodni ( nieważne ile lat temu) to wybieralyscie lekarza 1 kontaktu, pielegniarke srodowiskowa oraz polożna. Jeśli nie był to swiadomy wybor to podsunięto Was taka deklaracje do podpisu. Oczywiście W kazdej chwili można zmienić ktoraś z tych osób lub przychodnie. Raz w roku bezplatnie a potem sie Chyba za to płaci.
Dokładnie. Moja siostra pracuje w przychodni i można bez problemu zmieniać. Dziecko może być w innej niż rodzice i położną też można wybrać inną. U nas jest położna rejonowa, której podlegają pacjentki z danego regionu ale nie trzeba jej brać jeśli ma się np. Swoją ze szkoły rodzenia.A nawet 2x w roku kalendarzowym możesz zmienić przychodnię bezpłatnie.
Dla nas 36. Lekarze liczą skończone tygodnie, więc dka nich 35.Dziewczyny, dziś mam 35tc+1.... to 36 już czy jak to się ma?
Rozumiem, dzięki.Dla nas 36. Lekarze liczą skończone tygodnie, więc dka nich 35.
Tak. Ja tak licze ale nie każdy tak liczy [emoji5]Dziewczyny, dziś mam 35tc+1.... to 36 już czy jak to się ma?
Wiesz... ciężarna zawsze woli być do "przodu"Tak. Ja tak licze ale nie każdy tak liczy [emoji5]
U mnie lekarz, polozna i w szpitalu sie zawsze pytaja ktory tydzien skonczony, czyli wychodzi, ze 35. Ja tak licze i nie rozumiem po co liczyc inaczej niz lekarzeDziewczyny, dziś mam 35tc+1.... to 36 już czy jak to się ma?