Maalinkaa17
Zaciekawiona BB
Szalona 29. Nie tylko Ty.. Przez te czekanie mam takiego stresa,ze spac nie moge 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja się na razie nie śpieszę z wiadomością, może po wizycie we wtorek jak wszystko będzie ok to powiem siostrze i rodzicom, w pracy powiem chyba jak już zacznie widać cokolwiek , chyba, że na l4 będę musiała pójść. Zobaczymy po wtorkuKiedy planujecie informowac o ciazy... bliskich....np. Dziadków etc..?
No właśnie ja nie wiem jak ja siostrze powiem...jest ode mnie młodsza, 7lat po ślubie I nie mają dzieci...nie wiem czy będą mieli...a tu u mnie drugie w drodze. Mam nadzieję, że ucieszy ją moje szczęście.Ja się na razie nie śpieszę z wiadomością, może po wizycie we wtorek jak wszystko będzie ok to powiem siostrze i rodzicom, w pracy powiem chyba jak już zacznie widać cokolwiek , chyba, że na l4 będę musiała pójść. Zobaczymy po wtorku
Kto dzisiaj testuje???
Leć kochana po teścik...albo dwaJa smaze calej trojce nalesniki... teraz jest 8.00 wiec apteka juz otearta...zaraz polece po test