Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najbardziej z pobytu w szpitalu martwi mnie co bedzie w domu z 2 dzieci..jak dzieci przezyja ze mamy 4 dni nie beda widziec.....
Po drugim porodzie jak wrocilam to moj 2 letni synek przez 4 dni jakos tak urósł i wydoroslal..
Ale stesknilismy sie za soba..a teraz dwojeczke maluchow zostawię..
Pewnie moja mame znowu zwerbuje do pomocy..bo tesciowa bedzie.tuz po corki weselu...
Moja ma 6 lat, a i tak mnie to przerażaOoo ja też tak to przeżywałam jak poszłam córcię rodzić, jak się żegnałam z synkiem (na szybko bo dostałam telefon ze szpitala że mam być za pół godziny bo własnie zwalnia się miejsce na patologii) to miałam łzy w oczach, że zostawiam mojego maluszkaOn nawet mówić nie umiał wtedy- miał rok i 10 miesięcy, mówił mama i tata i czasem nie
W szpitalu byłam tydzień bo były komplikacje, i synek bardzo to przeżywał
Teraz to już takie starszaki że o nic się nie martwię ale przypomniał mi się ten smutek jaki wtedy czułam. Że jak wrócę to mój synek już nie będzie jedynakiem i strach jak on sobie z tym poradzi. Ale poradził sobie świetnie i są teraz super drużyną
![]()
FarciaraA wiesz ...ja dobrze wspominam swój poród. Byłam z mężem...i od mocnych skurczy do porodu 2h i syn był na świecie. Na pewno nie wspominam tego jako traume a jako niezwykłe przeżycie. [emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście że nie [emoji1] położna która odbierała poród też powiedziała że jestem farciara [emoji1]FarciaraNaprawdę zazdroszczę. Spytam z ciekawości- miałaś może bóle krzyżowe?
My na podobnym w0zlu jedziemy ja jestem 12t4d i już miałam minimum 7 razy usg ;-) teraz szpital więc pewni .i jeszcze zrobią i za 2 tyg wizyta u lekarza. Moja przyjaciółka z Francji z 2 czasami tyle nie miała. :-) Ale podobnie jak Aspekt nie ma czego zazdrościć.U mnie jak jest tydzien z tylko 1 wizyta, to jest wspaniale. Ale nie radze brac ze mnie przykladu... Do mojego gina chodzi sie standardowo raz na 4 tyg. Dopiero po terminie częściej.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom