Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To w takim razie powinni dokladnoej poszukac.. moze co innego jest przyczyna krwawieniaLeje sie jak z kranu zywa krew. To podobno zle. Oproznianie krwiaka powinno wygladac inaczej. Tak mowilo mi juz 3 lekarzy.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Leje sie jak z kranu zywa krew. To podobno zle. Oproznianie krwiaka powinno wygladac inaczej. Tak mowilo mi juz 3 lekarzy.
Ja miałam w dupie konwenanse i z teściową nie gadam już 5 lat. Wstrętne, egoistyczne babsko, które od początku robiło jazdy o wszystko, bo jej ukochany syn jedynak został 'zabrany' przeze mnie. Nasza córkę widziała może 7 razy w życiu i to bynajmniej nie przeze mnie. Po prostu ma ją gdzieś. Nigdy nie spytała czy czegoś nam nie trzeba, nigdy nie pomogła, ma wywalone na urodziny, święta i inne okazje - choxiaz to jej jedyna wnuczka.Ten tekst teściowej to hit .... normalnie rece opadaja, mi tez kiedys tak tesciowa „przycedzila” tekstem ze w nigdy w zyciu jej nie zapomne. Co za ludzie po co to mowic ? Jak tak mysli trudno nikt jej nie zabroni ale zeby mowic takie rzeczy ?!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Leje sie jak z kranu zywa krew. To podobno zle. Oproznianie krwiaka powinno wygladac inaczej. Tak mowilo mi juz 3 lekarzy.
U mnie teściowa wyjątkowo dziwnie przyjeła informację o ciąży. Mam wrażenie, że traktuje to jako Nasz gówniarski wybryk (a mamy 28 i 29 lat!!!!). Chyba cały czas traktuje Mojego Męża jako Swojego małego kochanego synka. Już mi nawet brak słów. Przestałam się tym przejmować, bo szkoda nerwów.