Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha to widze ze jednak ciebie tez dopadlo [emoji41] to chyba maks 6 testow zrobilam w tej ciazy na wakacjach ale w cholere drogie byly. Zestaw 2 testow prawie 20 euro kosztowal. Teraz tylko 1 za to 2 razy bete. A dopiero za 3 dni termin @ boszzJa z braku bety,robilam testy codziennie i kreska ciemniala wiec jakies pocieszenie.wysikalalm chyba z 17 testow,ale takich tanszych,u nas np 1f kosztuja.plus testy paskowe z ebaya i testy owu,(robiace za ciazowe z braku laku) duzo tego bylo.juz nie robie bo sie boje.czekam na wizyte we wtorek.
U mnie to samo. Dodać do tego wiek-25 lat, juz sie spotkałam z dziwnymi spojrzeniami w szpitaluMatkaroku to moja 6 ciaza. Czasami to az mi glupio o tym mowic bo jak patologia normalnie brzmi.
Żadna patologia... a możesz mi przypomnieć czy masz już jakieś dzieciątko? Sorrki, mylicie mi sie wszystkie i potrzebuje czasu by ogarnąć was moim mózgiem.Matkaroku to moja 6 ciaza. Czasami to az mi glupio o tym mowic bo jak patologia normalnie brzmi.