Klaudia555
Fanka BB :)
Macie dziewczyny jakieś zmiany smaków co do jedzenia? Mnie na ta chwilę odrzuca od pomidorów takich świeżych ale za to dziś odkryłam że pokochałam rzodkiewkę mimo że do tej pory nie przepadałam. Teraz bym jadła jedną za drugą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do slodkiego mnie nie ciagnie za bardzo,ale ja po swietach strasznie zmniejszylam ilosc slodyczy i cukrow,i mysle ze poprostu wyszlam z "nalogu" slodkosciTak, odrzuciło mnie od mięsa i słodyczy, za to codziennie jem pierogi ruskie albo kluski śląskie![]()
I z synem, i z córką odrzuciło mnie od kurczaka + z synem od zapachu kokosowego. W obu ciążach rzygałam jak kot do 12/13 tc. Nie, to nie były tylko mdłości i parę pawi, tylko regularne wymioty (nawet wodą), które kończyły się szpitalem i kroplówką. Mam nadzieję, że w tej mnie jakoś ominą.A mialyscie tak ze na syna to np. jadlyscie nabial,malo objawow
Na corke jadlyscie slodycze czy cos takiego ze bylo takie same jak w poprzedniej ciazy i plec taka sama sie potwierdzila?
Pytam mamy z paroma sztukamki dzieci
Bo ja na syna lekkie objawy,mleczne jedzenie,pozno test sie pokazal,i sie zastanawiam czy teraz tez moze byc syn bo jest podobnie...sprawdzilo wam sie?
Ja mam 33skonczone w grudniu, na stanie dwoch synow 10/8l i kocur [emoji23]
Ja przy chlopakach mialam rozne fazy, zarlam co szlo..
A od kawy mnie na razie odrzucilo, mialam przez pare dni mdlosci po niej..
Dzis na obiad rybka smazona a na kolacje racuchy. Tak mnie wzielo :/
Generalnie.. smacznego Zobacz załącznik 943148