Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakbym czytała o sobie tylko o jedną córkę i o jednego psa mniejCześć, dołączam do grona październikowych mamuś- termin na 04.10.2019. Mam 36 lat, 2 córki 15 lat i 9 lat i 2 psy wiec zabawa na całegoowulacja 10.01 pierwszy test beta 23.01- 124; 25.01 (dzień @)- 650; 30.01- 6500. Wizytę u gin mam we wtorek i mam nadzieje coś już zobaczyć
![]()
Ja w drugiej ciąży też kompletnie nie odczuwałam piersi, ale to dlatego że dopiero co odstawiłam starszego od piersi. I nawet nie miałam okresuOj, marze o domu więc wam zazdroszczęmy szukamy domu do kupna.
Ohoho to życzę powodzeniaJa w drugiej ciąży też kompletnie nie odczuwałam piersi, ale to dlatego że dopiero co odstawiłam starszego od piersi. I nawet nie miałam okresuu mnie starszy w maju skończy 4 lata a młodszy ma 2
Czyli nie będę sama z budowąMy mamy ambitny plan bo chcemy się wprowadzić w tym roku a nie mamy jeszcze projektu nie mówiąc o pozwoleniu
chcemy szkieletowy więc optymistyczna szansa jest, ale cała papierologia przypuszczam że zabierze mnóstwo czasu... dzisiaj jedziemy spotkać się z wykonawcą który najkorzystniej wycenil nasz wstępny projekt.
U nas zwierząt brak. Wystarczą mi moi kochani chłopcy![]()