Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
35dc na 28 dniowe cykle.no i bardzo ladniea ktory to twoj dc albo ile po owu jestes ?
U mnie mloda (2.3l) będzie miala 3 lata jak urodze a juz teraz nie kirzysta z wózka. Wiec dostawka chyba będzie zbędna.@Keejti-93 rozważam dokupienie dostawki do wózka, aczkolwiek moja córa ostatnio mało korzysta z wózka, ale to też zasługa tego, że zimą wożę ją do przedszkola autem a do kościoła czy inne spacery staramy się pieszo chodzić i sama nie wiem czy ta dostawka będzie jeszcze potrzebna. Ale podejrzewam, że jak pojawi się maluch i zwiększy się ruch w zakresie wózka to i moja mała chętniej będzie chciała z niego korzystać![]()
Ja w ogole ostatnio mam brzuch balon i mnie boli jak na dwójke... A jak ide na tron to nic z tego...Carenik gratulacje
Madzik dziś mnie brzuch pobolewal ale sama nie wiem od czego, czy bardziej coś w stylu zatrzymania gazów czy od powiększającej się macicy..
W każdym razie zaliczyłam pierwsze przytulanie kibelka.. Na dodatek u teściowej po kolacji :/![]()