gaga92
Fanka BB :)
Nie wiem nic nie mówił Ale mam jeszcze talię zdjęcie a się nie znamGratulacje ❤ badal z jaka prędkością bije serduszko?
Mam takie usg z przed dwóch tyg 7+1 jeszcze tydzień i dwa dni do kolejnej kontroli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem nic nie mówił Ale mam jeszcze talię zdjęcie a się nie znamGratulacje ❤ badal z jaka prędkością bije serduszko?
Mam takie usg z przed dwóch tyg 7+1 jeszcze tydzień i dwa dni do kolejnej kontroli.
Ale mi zrobiłaś ochotę na leczo.
U mnie 7+3 i chyba w końcu wracam do świata żywych! Jeeee... pierwszy raz bez mdłości, zawrotów głowy i mega senności! Hurra. Właśnie kończę koktajl warzywno-owocowy, zabieram się za pranie i może ogarnę młodego pokój. Wzięłam trzy dni wolnego bo się kiepsko czułam, a dziś zaś całkiem nieźle.
8+5
Cześć witam się po wczorajszej wizycie[emoji3526]
U nas wszystko dobrze, ciąża mlodsza o 4 dni więc dziś jest 8+5
Wyczekane serduszko widziałam a nawet słyszałam. Nasz czlowieczek ma 2cm
Bardzo się cieszę i już na dobre dołączam do forum. Termin przesunął się na 5 października[emoji3526]pozniej nadrobię co napisalyscie[emoji3526]
Ja mam....Dziewczyny po wszystkim co zjem mam w paszczy taki niesmak i "gule" w gardle... Nie mam mdlosci ale juz tak mnie to denerwuje... Nic nie pomaga. Wczesniej probowalam niesmak zajadac innym smakiem, ale bylo gorzej bo dochodzilo przepelnienie.
Ma ktoras tak?...
Ja teraz jestem do piątku ale zwolnienie wpisał lekarz rodzinny, i jutro idę na wizytę do Gina i zamierzam już zostac na zwolnieniu, że względu na pracę, 3 zmiany, produkcja, ogólnie ciężkie warunki i dźwiganie więc wiadomo....Pewnie już był taki wątek, ale skoro jesteśmy przy zwolnieniach... po którym skończonym tygodniu planujecie iść na zwolnienie (takie już do samego rozwiązania)?