Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Loli słyszałam opinie,że nawet łatwiej się zachodzi po ciąży ,może że względu na ukrwienie, hormony? W zasadzie wszystko zależy od tego jak to się później rozwiąże bo np bo zabiegu trzeba przez jakiś czas się wstrzymać.Widze ze duzo z was jest tu po poronieniu,czy szybko udalo sie zajsc w nastepna ciaze?
Wobec tego piątka! Nie jestem sama [emoji23][emoji33]Ja też
W mojej poprzedniej pracy (daaawno temu) na ostrym dyżurze przywieźli kiedyś panią. Jej mąż zadzwonił po karetkę bo był pewien, że to wyrostek. A tu hellołł ona rodzi, a nie wiedziała, że jest w ciąży. Była bardzo przy kości. Nie czuła ruchów. Nic. Szpital żył tym zdarzeniem chyba z tydzień [emoji33]@Liza niezła akcja z tym, że dopiero kopniaki wyczułaś! Myślałam, że to niemożliwe jak słyszałam o takich sytuacjach, że laski o ciąży dopiero na jakimś dalszym etapie się dowiadywały a tu jednak prawda![]()
Loli słyszałam opinie,że nawet łatwiej się zachodzi po ciąży ,może że względu na ukrwienie, hormony? W zasadzie wszystko zależy od tego jak to się później rozwiąże bo np bo zabiegu trzeba przez jakiś czas się wstrzymać.
Ja mam cały czas obawy po poronieniu zatrzymanym,być może jak zacznę czuć ruchy to będę spokojniejsza bo teraz to mam dziwne myśli jakbym chciała się na coś przygotować. Niestety niezależnie czy chce czy nie-emocjonalnie się jeszcze nie wkręcam w ta ciaze.