reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Czesc dziewczyny! Wszystkiego naj !!!
Ja podczytywalam wrzesnoiwki i o tym pisalam ale ze tylko podczytuje. Ale to ze wzgledu na moj termin 1,10. To tak na styk. Ale od momentu jak zaczely gadac ze sa podczytywane przestalam wiec juz o tym cieszeniu sie z rzygania bo sie nie przytyje nieczytalam.
@patkapateczka super wiesci. No widzisz. Teraz bedziesz mialam pare dni spokoju bez nerwow tak jak ja . Bo mnie znow dopadaja strachy.
@Reinaquemira Bedzie dobrze. Trzymaj sie zalecen. Lez ile wlezie. I zero podnoszenia czegokolwiek.
Juz nie wiem co mialam napisac tyle mialam do nadrobienia.
Ja mialam malego krwiaka. Juz go nie ma. zalecenia lezenie duphaston, luteina i acard.

Sylwia na internecie mozna znalezc info, ze te "zarzygane" ciaze czesciej koncza sie powodzeniem, to taki dobry objaw mimo calej niedogodnosci... Co nie znaczy ze te bezobjawowe z gory skazane na niepowodzenie czy cos [emoji16]. Ja w swojej pierwszej rzygalam do konca 8mc (ur w 36+2). To byl dramat! Weszlam po schodach na drugie pietro - kibelek, jazda autem - worek, nie taki zapach - kibelek. Teraz mnie tylko mdli, ale nie rzygam...
O matko [emoji33] 8 miesięcy rzygania?! Współczucie..

reklama
A czemu zagrożona? Nie nastawiaj się źle :) ja wczoraj czułam się tragicznie po pierwszych dawkach duphastonu, jakby mi ktoś w łeb walnął. Dziś jest dużo lepiej, może u Ciebie też tak będzie
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Lekar powiedzial cytukąc "takie krwawienia źle rokują, ciąża jest zagrożona" troche mnie ta wiadomosc wbiła w fotel, więc zatraciłam zdolność zadawania mądrych pytań i w sumie nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć. Zapytalam o wykonanie badań, ale powiedział ze to za dwa tygodnie, bo poki co musi widzieć, że zarodek się rozwija.
S

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry