Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HejLoli05 a ty dokładnie skąd? Ja z Yorkshiremam taką samą sytuację , córka 8 lat leczenie w fertility, poronienie rok temu a teraz fasolka. Z moich wyliczeń to początek 6 tygodnia. Zamiast bety możesz zrobić testy, te, które pokazują tydzień ciąży. Ja zrobiłam dwa i jeden pokazał 1-2 tydzień, drugi 2-3. Byłam już u GP, mam zalecone witaminy, kwas foliowy 5 mg i szczepionkę przeciwko grypie. A i mam wizytę u położnej 6 marca a na wypadek problemów typu plamienie czy cokolwiek innego numer tel do szpitala.
Nadzieja, nie trać nadziei
Amica20 dziewczyno, objawy masz książkowe, albo się nakręciszz doświadczenia wiem, że te objawy mogą pojawić się bardzo wcześnie, więc trzymam kciuki
Która to gołąbki robiła? Odkąd przeczytałam nie mogę się na niczym skupić. Jutro wysyłam mojego po kapustę
Dzisiaj dziadkowie się dowiedzieli, jedną babcię zapowietrzyło, druga się popłakała, ogólnie po rodzinie rozeszło się lotem błyskawicy![]()
A na jakim etapie jestes?ja bedac w uk bez mamy to powiedzialam 2 kolezankom bo musialam komus poprzezywac no i mam jeszcze to forum,tu jestem na paru watkach i tez biedne dziewczyny sie nasluchajaLoli05, hej kochana! Rozgość sieja też pełna obaw ale tu pewnie palce maczają hormony. Wszystko będzie ok, choć w UK ciężko..
Nadzieja, kochana trzymaj się! Wierze że sie to tak lepiej potoczy... szkoda, że leżysz tak sama w tym szpitalu i w tej sytuacji
Ja wrócilam z urodzin...masakra. to są moje zajebiste dziołchy, ale ja na trzeźwo tego nie umiałam wstrzymać. Oszukiwalam je, że pije drinka a pilam samą cole. Pomagała mi w tym moja psiapsióła która wie. Ale chyba coś podejrzewały, bo nie zachowywałam sie jak onei byly nie zręczne pytania, że chyba oszukuje ale nie puściłam pary z ust !
Dobranoc, reszte jutro nadrobie![]()
No ja sie naczytalam o tych potzrebach snu,i w sumie budze sie o 4 rano zaczynam myslec i juz nie moge spac,i pozniej spie w dzien i nie wiem czy to ciaza czy zarwana noc hehHej. Też tak macie teraz w ciąży, że nie umiecie rano pospać dłużej? Ja od kilku dni nie umiem zasnąć do późnych godzin a no już pobudka o 7, gdzie normalnie zawsze mąż musi mnie w weekend z łóżka wyciągać, taki ze mnie śpioch byl.
Pixels, o kurde a co mąż na to jak sie dowie? Daj znać! Hehe ale widocznie tak miało być![]()
Super!Loli05, choć sama sie też negatywnie nakręcam, to Tobie życzę pozytywnego myślenia! To tylko elektroniczny test a i pokazał przecież Ci później 2-3 tydzień![]()
I wszystko będzie dobrze![]()
Ja też chciałam upolować ten test clearblue co pokazuje tygodnie. Ale niestety był tylko ten co pokazuje ciąża lub nie ciąża. Kupiłam i tak, zrobiłam dziś i pokazuje ciążę![]()
No to juz nie testuj,ladnie ci czasowo sie zgralo z okresem,mi wyszlo po okresie dlatego stres z iloscia hormonow.ja mysle ze 5 tydzien,ale nie wiem bo cykl w ktorhm zaszlam byl po odstawieniu clo i myslalam ze jest bez owu bo nie wylapalam jej w srodku miesiaca,wiec zakaldam ze byla pozno.wogole cykl na straty spisany,planowane wakacje ze znajomymi i nagle boom!Loli05, u mnie bardzoooo wczesna, wczoraj miałam termin @, przedwczoraj wieczorkiem pierwszy test pozytywny, drugi wczoraj w dniu @ z samego rana i myslałam, że skoro wieczorem miałam 2 fajne krechy, to rano to w ogóle wyjdą te kreski kosmicznie grube, ale kreska wyszła identyczna jak wieczorem. Już mnie to zestresowało (a testy o czułości 10) więc dziś zrobiłam elektroniczny clearblue i pisze że ciąża, więc sie już nie stresuje. Termin myśle na 18-19 października.
A Ty ? Który tydzień ?