Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W uk sie nie robi bety niestetyTrzymam kciuki. Proponuje zrobic beta hcg . Najbardziej wiaarygidne i znasz wwiek plodu . Daj znaac co wyszlo. We wczesneej ciąży mozesz nie mie tak nasilonych objawów ja naa poczatku zanim siie dowiedziałam pamietam ze po prac spalam i spalam i mialaam podwyższona temperature i pozniej stopniowo piersii
Fajnie bo moznaa siee wwsppierac i przestac myslec za ile dni dopiero usg. Mi sie strasznie dluzy i ta niepewnossc.a tak to zawsze mielej czas leciOleska, no dokładnie dobrze że jest to forumTy wizyte masz niedługo a ja musze czekać ;(
Loli, poczekaj może objawy wrócą. Zatrzymanie objawów nie zawsze oznacza to samo.
Kasik, no no.. nie życzę wymiotow, ale jeśli zyczysz sobie mniejszego apetytu to Ci go zycze![]()
Jaa jestem trochee zanniepokojona bo niby 7 tydzien iddzie i wtedy usg aa brzuszek mam juz dosc odstajaacy. Niee wwieem czyy wy ttez tak macie . Chybaa ze jaakies blizniaki mi sie ttrafily . Do tej pory ani grama brzuszka aa tu ..Fajnie bo moznaa siee wwsppierac i przestac myslec za ile dni dopiero usg. Mi sie strasznie dluzy i ta niepewnossc.a tak to zawsze mielej czas leci
GratulacjeCześć wszystkim. Obecnie 6+5 tydzień ciąży z miesiączki i z usg.
Mama 5 latka a termin kolejnego bąbla na 3.10.
Na tą chwile widoczne na usg pęcherzyk ciążowy i żółtkowy - według gina wszystko ok ale stres mnie zjada. Kolejna wizyta na 14.02