Beata05
Fanka BB :)
U mnie już by go nie byłoTo ja od kilku dni mam loda w zamrażarce, tylko czeka na moją chęćwczoraj obżarłam się winogronami. Mam ochotę na owoce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie już by go nie byłoTo ja od kilku dni mam loda w zamrażarce, tylko czeka na moją chęćwczoraj obżarłam się winogronami. Mam ochotę na owoce
Kciuki za wizytęNa 12 mam wizytę u ginekolog, nie mogę się już doczekać![]()
PozazdrościćTo ja przy Was to w ogole "dziwna" od początku ciąży ani jednego dnia mdłości. Zgagi tez nie mam( i w zyciu w ogole nie mialam). Za to ruchow tez nie czuje wyrazniejszszych,regularnych - dzis w 20 tc weszlam. Z niefajnych odczuc to kilka razy skurcze łydek w nocy mnie złapaly i czasami w dzień jest mi słabo.. Gdyby nie rosnący brzusio, a waga stoi, to prawie jak nie w ciąży hehe
Niektore kobiety czuja tez duzo pozniej...Pozazdrościćjak pierwsza ciąża, to czesto ruchy są odczuwalne od ok. 20tc więc wszystko przed Tobą.
O taaaaaak mleko musi być, zimne mlekoOoo dokładnie mdłości brak za to zgaga zawitała, i obowiązkowe zimne mleko w lodówce musi być i późno jeść nie mogę![]()
Wszystko będzie okDziś na 18.30 mam badanie połówkowe trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. Trochę się denerwuję jak będzie. Może uda się poznać płeć.
Też mam połowkowe 29 maja
Wszystko będzie oki daj znać kto mieszka w Twoim brzuszku
Ja w 17 tyg poznałam płeć MILENKAa połówkowe mam 29 maja.