październikowe_love
Fanka BB :)
No No widzę dziewczyny że obrotne jesteście
praca tu - praca tam, swój własny biznesik 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooo rodzinę masz czy wypad ba jasna Góre?Ja mam wizytę za tydzień, ale póki co jestem na totalnym luzie
Kora152, w Częstochowie jesteśmy raz w roku
Klaudia555, a Zawiercia mam dobrego kolegęJura to piękna kraina. Ja spod Krakowa więc mam dość blisko
25_pixels mój rzadko wyjeżdża, jeżeli już to max 2-3 dni. No ciężko żeby się nie wydało, za dużo wskazóweka w którym miejscu dokładnie mieszkasz? Domyślam się że bliżej wschodniej części.
Październikowe_love, 8h przy kompie może zacząć dokuczać na późniejszym etapie ciąży, kiedy dojdą bóle kręgosłupa, miednicy itd
Hej, ja jestem z WarszawyCzy któraś z Was jest z okolic Warszawy?
Co roku idziemy na pielgrzymkę na Jasną GóręO
Ooo rodzinę masz czy wypad ba jasna Góre?
Ja obecnie raz w miesiącu jestem, kończę w Częstochowie jeszcze szkole . Ostatni semestr
Ja jestem z ursusa.Czy któraś z Was jest z okolic Warszawy?
Cześć Klaudia, tutaj 6+4i również termin na 3.10.
Pierwszą wizytę mam pojutrze, a drugą popojutrze (Walentynki QUOTE]U mnie dziś według okresu 6+3 byłam na 1 usg. Lekarz zmierzył zarodek z serduszkiem niecałe 9mm i stwierdził że ciąża mlodsza niż z okresu co wogole mi się nie zgadzało bo w 1 ciąży byłam w 6+6 też zarodek niecałe 9mm i wszystko się zgadzało więc nie wiem jak teraz może byc młodsza ale ok stary sprzęt w czwartek idę na dawno umówiona wizytę tam wiem że sprzęt jest super a dzisiejsza wizyta to i tak była nieplanowana![]()
![]()
Październikowe_love, 8h przy kompie może zacząć dokuczać na późniejszym etapie ciąży, kiedy dojdą bóle kręgosłupa, miednicy itd