reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
O kuzwa :o ja to w szoku [emoji23]
Ja jestem! Zgłaszam się! Dziś na śniadanie była ogórkowa. Na obiad też będzie [emoji23] Jutro mam gości więc muszę iść na jakieś zakupy [emoji4] Rano miałam telefon od szefowej aż się bałam odebrać. Ale mi mojemu zakończeniu dzwoniła by się dowiedzieć do kiedy mam zwolnienie bo nie wie czy może siadać już wniosek o zastępstwo[emoji23] Tak więc powiedziałam że do przyszłego piątku A później idę do giną... Ale bardzo mnie zaskoczyła bo zaczęła pytać jak się czuje [emoji33][emoji33][emoji33] Przeżyłam szok po jej wcześniejszym zachowaniu [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja! Ja! [emoji7]
No to jedziemy ..... palcem po mapie [emoji23]
Screenshot_20200131-130011_Maps.jpeg

Bylam w sklepie na zakupach i w polowie musiałam zakończyć i pojsc do kasy bo dopadly mnie mdłości. Nie wiem jak zrobię obiad z polowa skladnikow. siedzę teraz nad miska z nadzieją, ze zaraz minie.

Hehe [emoji23][emoji23][emoji23] Mnie dzisiaj zaskoczyła jedna rzecz. Wlewalam do pralki mój UKOCHANY lenor Niebieski i stwierdziłam że dziwnie śmierdzi [emoji23][emoji23][emoji23]
Bylam w sklepie na zakupach i w polowie musiałam zakończyć i pojsc do kasy bo dopadly mnie mdłości. Nie wiem jak zrobię obiad z polowa skladnikow. siedzę teraz nad miska z nadzieją, ze zaraz minie.

reklama
A mi nic nie smierdzi [emoji23] fizycznie czuje sie rewelacyjnie (na prawie) wiec jest dobrze :)
Hehe [emoji23][emoji23][emoji23] Mnie dzisiaj zaskoczyła jedna rzecz. Wlewalam do pralki mój UKOCHANY lenor Niebieski i stwierdziłam że dziwnie śmierdzi [emoji23][emoji23][emoji23]

Dobrze ze o praniu przypomniałaś bo mi zaraz zasmierdnie w tej cholernej, gownianej pralce [emoji14]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry