Verona26
Fanka BB :)
Taki Mix pomocny Ale chyba bym nieprzeknela [emoji2961][emoji2961]
O wlasnie albo mleko maslo czosnek lub mleko maslo miod
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O wlasnie albo mleko maslo czosnek lub mleko maslo miod
Taki Mix pomocny Ale chyba bym nieprzeknela [emoji2961][emoji2961]
Kupiłam w aptece sok z malin 100% ale jest na nim napisane, że kobiety w ciąży powinny skonsultować się z lekarzem [emoji848]
Nie powinno się pic naparu z LISCi malin ale o soku malinowym nie słyszałam żeby szkodził szyba ze ma w sobie właśnie liście
Dokładnie tak, liście podobno mogą powodować skurcze, ale owoce są ok [emoji3526]Nie powinno się pic naparu z LISCi malin ale o soku malinowym nie słyszałam żeby szkodził szyba ze ma w sobie właśnie liście
Dokładnie tak, liście podobno mogą powodować skurcze, ale owoce są ok [emoji3526]
Paracetamol też można jak nie ma wyjścia, no i tantum verde na gardło lekarz mi pozwalał... [emoji6]
Mnie tak samo, a wtedy mam zawsze mega zatkany nos że oddychać się nie da. I tak czytam w necie czy można na tym etapie ciąży stosować spray z ksylometazoliną, tylko to mi pomaga. Są dość sprzeczne opinieDziewczyny, macie jakieś magiczne sposoby na przeziębienie w ciąży? Rozkłada mnie choróbsko...