Artemida90
Fanka BB :)
Wy tu o l4 ciążowym a ja sobie mogę pomarzyć. Będę się cieszyć jak po połówkowych pozwolą mi isc na chorobowe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dobra. Tets z apteki o czułości 10 [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 1075753
Wy tu o l4 ciążowym a ja sobie mogę pomarzyć. Będę się cieszyć jak po połówkowych pozwolą mi isc na chorobowe.
No i co Wariatko [emoji13][emoji8]No dobra. Tets z apteki o czułości 10 [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 1075753
No i super..
No i co Wariatko [emoji13][emoji8]
Ale schize już była [emoji16][emoji23] Mam nadzieję że wszytko ok. Dzwoniłam do giną mówił że mam przyjechać w środę A ja do niego że mam zwolnienie do piątku. Więc kazał zadzwonić w piątek i wtedy powie mi co dalej robić [emoji4] j tak żeby zwolnienie miało ciągłość [emoji4]
No i dobrze![]()
Teraz mam nadzieję że na iść będzie wszystko dobrze! Jak wysłałam mężowi zdjęcie tego Pinka to zwał miał. Zaczął czytać w necie. [emoji2356] Parnoja! A teraz mu wysłałam 2 tłuste krechy [emoji23]
Ot wrednameza do grobu wprowadzisz [emoji23]